Skocz do zawartości


Gran Turismo 4


  • Zaloguj się aby odpowiedzieć
755 odpowiedzi w tym temacie

#31 Patrykw

Patrykw
  • Nowy
  • 1214 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Warszawa

Wysłany 07 marzec 2005 - 22:03

Ta drogie płytki a oryginały to tanie ? W cenie jednej nowości mam 66 płyt a w cenie dwóch nowości miesiąc szerokopasmowego neta i 66 płyt :). Nie szkoda Ci tyle kasy ładować w gry ? Przecież to jest zdzierstwo, dwie gry i już sobie możesz kupić odtwarzacz dvd, pięć gier i już sobie możesz kupić TV 21'. Co innego w stanach jak tam gierki dla nich to po taniości chodzą.

#32 marcinps2

marcinps2
  • the bananowicze
  • 3967 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 07 marzec 2005 - 22:41

Popieram, za jedną nowość miesiecznie mozesz mieć:

neta stałke abonament miesięczny np. ats 128kbps 30zł
kablówke 45zł
+ inne kto co potrzebuje np:

suplementy na masse
lub co tam chcesz za 154zł można cos kupić...

i za te 30zł ściągniesz 4 gry po nawet 4GB a nie jednną... :twisted:
Jestem niedoklepanym zakutym łbem, dlatego pousuwałem sobie posty!

#33 Shrek

Shrek
  • Pimp League of Konsola.pl
  • 902 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Częstochowa
  • Interests:sex , speedway , giery

Wysłany 09 marzec 2005 - 21:24

normalnie szok 3 miliony sztuk w JEDEN dzien : http://gry.wp.pl/cor...owinki,10,18544 , musze ta giere miec poprostu MUSZE

#34 laki

laki

    Fuck You Chelios!

  • Ojciec Dyrektor
  • 6522 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Szczecin
  • Interests:Spanie ;)

Wysłany 09 marzec 2005 - 21:39

szczerze mowiac nie spodziewalem sie az takiej sprzedazy :o poprostu SZOK :o no czekam i czekam za kilka dni na 100 % stane sie posiadaczem pieknej nowej oryginalnej gry GT4 - jak nie bede udzielal sie na forum przez dluzszy czas - tzn. ze gram juz w GT4! :wink: caly sie trzese jak mysle jakie gry mnie czekaja 8) jeszcze MGS 3 i PoP: WW :wink: :wink: doczekac sie nie moge
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

#35 Seentag

Seentag
  • Nowy
  • 19 Postów:
  • Location:Toruń
  • Interests:Extreme Car Audio

Wysłany 10 marzec 2005 - 15:07

Czyli przyszłowiowo nie dla psa kiełbasa, jeżeli chodzi o GT4 - pirat ?
Chyba, że nagle nasi zagraniczni znawcy od zabezpieczeń, dostaną moc szczytu geniuszu, i nagle zaskoczy im w mózgu jak zrobić, żeby przegrane GT 4 chodziło na naszych PS 2 :D oby jak najszybciej...

Grał już ktoś w Oryginał ? zdajcie relacje 8)

#36 Meser

Meser
  • Nowy
  • 559 Postów:
  • Location:Game World

Wysłany 10 marzec 2005 - 17:06

Wracając do tematu pozwólcie że wypowiem się na temat wspomnianej gierki.... jest to moja opinia po 7%gry więc może się zmienić ale narazie tak to wszystko się przedstawia:
1. Grafa- patrząc na fury gałki z orbit wyskakują,a szczęka rysuje podłoge :D Tak wygladają lepiej niż gt3, trasy za to nie robią juz takiego z parą wyjątkami min. trasami rajdowymi...(te są wspaniałem masa szczegółów itp), np. NY ocieka w różne banery i reklamy i wszystko jest wspaniale ale gdy się przyjżemy widać beznadziejną jakość tekstur poprostu kpina! Dalej: Większość tras świeci niestety pustkami min; fuji, nurbingen(zapis fonetyczny bo pojecia nie mam jak to się pisze)
ps. Fajna animacja po zerzdzie do boksu:-))
2.Dźwięk- to klasa sama dla siebie dodano szum przy dużych prędkościach co powoduje zwiększąno dynamike
3. Wrażenia z jazdy- uuuu... tu się troche zmieniło in + offcourse. Uwzględniono nierówność tras!!!! Motyw ten jest niesamowity np. jade BMW M5 na nurbingen 250 km/h ekran się trzęsie i jedna chwila nieuwagi i bum:-)))) Dalej: poprawionoi dynamike dzięki czemu czuć te 300km/h a nie jak wcześniej 50 :P . Generalnie jest jeszcze trudniej i realistyczniej
4. Gt mode- przejde od razu do rzeczy: to co tu się stało to kpina. Zreobiłem licencje za każdą dostając fure (na brąz!!). Startowe 10.000kasy poszło na tuning.... Pomyślałem sobie że ułatwili start w tej wspaniałej grze bo może niektórym za ciężko w 3 było zacząć gre, więc gram dalej. Robie tz. special conditions wygrywam bez problem i w nagrode dostaje.. cadilaca cien'a fura ma 750km!!! to już przesada na beginerze ścigają sie słabe furki a ja mam cien'a bywa... do tej pory nie kupiłeśm żadnej fury bo poprostu nie musiałem... Kolejną przesadą jest nitro... można na nim jechać średnio przez 1,5 opkrążenia....
ps. Celowo nie napisałem o B-spec'u i fotomode bo jeszcze nie maięł czsu ich sprawdzić(szkoła:()

#37 mBigo

mBigo
  • Nowy
  • 42 Postów:

Wysłany 10 marzec 2005 - 17:55

czy oryginał chodzi na przerobionej ps2 ????
rippera 2 mozna wyłączyc podczas uruchamiania gry tak wiec czy ruszy kto ma oryginal niech sprawdzi !!!


wyczytalem ze w hongkongu pojawiły sie tłoki gt4 takze moze i ruskei sprowadza je do nas i moze pogramy za mniejsza kase narazie na oryginal mnie nie stac

#38 Meser

Meser
  • Nowy
  • 559 Postów:
  • Location:Game World

Wysłany 10 marzec 2005 - 20:20

[quote="mBigo"]czy oryginał chodzi na przerobionej ps2 ????
rippera 2 mozna wyłączyc podczas uruchamiania gry tak wiec czy ruszy kto ma oryginal niech sprawdzi !!!


Słyszałem z pewnego żródła że oryginał nie pójdzie na przerobinej konsoli niestety... :P Ja niestety nie moge sprawdzić bo mam nieprzerobioną ps2 :P Nawet jeśli pójdzie na wyłączony ripperze2 to współczuje posiadaczą przerobionej pstwo nie pograją w taką gre....

#39 Patrykw

Patrykw
  • Nowy
  • 1214 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Warszawa

Wysłany 10 marzec 2005 - 21:51

[quote="Meser"][quote=mBigo]czy oryginał chodzi na przerobionej ps2 ????
rippera 2 mozna wyłączyc podczas uruchamiania gry tak wiec czy ruszy kto ma oryginal niech sprawdzi !!!


Słyszałem z pewnego żródła że oryginał nie pójdzie na przerobinej konsoli niestety... :P Ja niestety nie moge sprawdzić bo mam nieprzerobioną ps2 :P Nawet jeśli pójdzie na wyłączony ripperze2 to współczuje posiadaczą przerobionej pstwo nie pograją w taką gre....[/quote]

Dlaczego im współczujesz ? Jeśli da się wyłączyć rippera 2 w ps2 to i da się rippera 3.1 w pstwo.

#40 Drill

Drill
  • Nowy
  • 105 Postów:
  • Location:Bolesławiec

Wysłany 11 marzec 2005 - 07:11

A ja od wczoraj gram sobie w ripa gt4 (bez filmikow :D ale zmiescil sie na dvd5 ;]) i jest spoko ;]

#41 Patrykw

Patrykw
  • Nowy
  • 1214 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Warszawa

Wysłany 11 marzec 2005 - 13:20

Drill napisał:

A ja od wczoraj gram sobie w ripa gt4 (bez filmikow :D ale zmiescil sie na dvd5 ;]) i jest spoko ;]

To troszkę zacofany jesteś, ja już mam 98% GT5.

#42 HoFi

HoFi
  • Użytkownicy
  • 2301 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Lublin

Wysłany 11 marzec 2005 - 13:28

ja mam gt5 juz od 2 tygodni tylko cracka nie moge znalesci

#43 mBigo

mBigo
  • Nowy
  • 42 Postów:

Wysłany 11 marzec 2005 - 16:30

powaznie pojawil sie rip gt4 ? czy sciemniacie ?

#44 Meser

Meser
  • Nowy
  • 559 Postów:
  • Location:Game World

Wysłany 11 marzec 2005 - 19:19

mBigo napisał:

powaznie pojawil sie rip gt4 ? czy sciemniacie ?

Weż się zastanów a nie takie głupie pytania zadajesz...

#45 mBigo

mBigo
  • Nowy
  • 42 Postów:

Wysłany 11 marzec 2005 - 20:34

co mam sie zastanowic sam sciagalem ripa tylko w polowie mojego sciagania dostal nuka to przerwalem kiolesie proboja moze ktos to pynkie

#46 Meser

Meser
  • Nowy
  • 559 Postów:
  • Location:Game World

Wysłany 11 marzec 2005 - 21:54

atk bywa gdy się skąpi chajsik na oryginał...

#47 mBigo

mBigo
  • Nowy
  • 42 Postów:

Wysłany 11 marzec 2005 - 22:23

to daj mi fiucie na oryginal to sobie kupie i po co takie pierdolenie jakby mnie bylo stac to bym kupil ta gre chyba normalne a nie czekal na pirata

#48 Arek_alien

Arek_alien
  • Nowy
  • 167 Postów:
  • Location:Skątowni

Wysłany 11 marzec 2005 - 22:30

mBigo napisał:

to daj mi fiucie na oryginal to sobie kupie i po co takie pier....... jakby mnie bylo stac to bym kupil ta gre chyba normalne a nie czekal na pirata

Za coś takiego powinenes poleciec stąd na zbity pysk. Nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie. A było Cie stac na konsole? Kup sobie samochód z silnikiem o poj. 5 litrów, a później kradnij beznyzne bo Cie nie stać..Zastanów sie wogóle co piszesz. A tak wogole to EOT :)
***trustno1****
**GG 3270771**

#49 Patrykw

Patrykw
  • Nowy
  • 1214 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Warszawa

Wysłany 11 marzec 2005 - 22:34

Powiem Ci że PS2 jako konsola jest taniutkie, kup mi kompa za 700zł-1000zł na którym wszystkie gierki będą działać i będzie dawać tyle radości co PS2, tak naprawdę najdroższe są gry, gdyby gry były tańsze to PS2 miałbym już bardzo dawno temu...

#50 Arek_alien

Arek_alien
  • Nowy
  • 167 Postów:
  • Location:Skątowni

Wysłany 11 marzec 2005 - 22:36

eot nieaktualny :) czy konsola jest czyms, bez czego zyc nie mozesz? Umarłbyś gdybys jej nie miał?
***trustno1****
**GG 3270771**

#51 Patrykw

Patrykw
  • Nowy
  • 1214 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Warszawa

Wysłany 11 marzec 2005 - 22:52

Nie ale gdybyś tylko tak myślał to stałbyś się robolem który żyje tylko po to aby płacić podatki i chodzić do pracy, no bo czy wyjście do kina jest potrzebne ? Nie ! Czy xxxx jest Ci potrzebne do życia ? Nie !

W miejsce xxxx wpisz sowje hobby lub jakąś inn przyjemność :)

Jak będziesz sobie odmawiał wszystkich przyjemności to po co wogóle masz żyć ? Wszystko będzie zarezerwowane tylko dla tych co okradają babcie na ulicy albo kradną w białych rękawiczkach a Ty tylko na nich pracuj, pracuj ;) bo jak ściągniesz jakąś grę z netu to strasznie okradłeś jej twórców, teraz starczy im tylko na 10 maybachów a oni chcieli 11, a jak Ci drożeją różne rzeczy typu auta itp to to jest OK, to nie jest okradanie nas ? Ściąganie gier na własny użytek to naprawdę jedna z najmniejszych krzywd jaką wyrządzasz innym ludziom.

#52 Meser

Meser
  • Nowy
  • 559 Postów:
  • Location:Game World

Wysłany 11 marzec 2005 - 22:57

mBigo napisał:

to daj mi fiucie na oryginal to sobie kupie i po co takie pier....... jakby mnie bylo stac to bym kupil ta gre chyba normalne a nie czekal na pirata


To po ch*j kupiłęś se konsole jak cię na nią nie steć?? Przeróbka konsoli to w sumie tak jak kupić ferrerai i przerobić n gaz rozumiesz aluzje??

#53 Patrykw

Patrykw
  • Nowy
  • 1214 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Warszawa

Wysłany 11 marzec 2005 - 23:03

Wbrew pozorom konsola jest tańsza od komputera więc jakie to ferrari ?, gdyby kupił PS2 jak kosztowało po 3000zł wtedy to by było przerabianie ferrari na gaz, ale jak teraz ps2 kosztuje 700zł to jest dużo tańsza od komputera. Tylko gry są strasznie drogie dlatego jak bym nie miał jakiegoś dostępu do tańszych gier to bym konsoli nie kupił.

#54 marcinps2

marcinps2
  • the bananowicze
  • 3967 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 11 marzec 2005 - 23:06

No to weś taką metal gerar solid 3 przeszłem w 10 godzin jak bym, miał kupic orginał i zapłaćić za 10h -219zł to daj spokuj. Po drugie orginały są już kupione no bo weź tych co sprzedają na allegro oni najpierw kupili taniej póxniej sprzedają. A ty producentowi gier nie pomagasz wtedy. :)
Jestem niedoklepanym zakutym łbem, dlatego pousuwałem sobie posty!

#55 Meser

Meser
  • Nowy
  • 559 Postów:
  • Location:Game World

Wysłany 11 marzec 2005 - 23:19

marcinps2 napisał:

No to weś taką metal gerar solid 3 przeszłem w 10 godzin jak bym, miał kupic orginał i zapłaćić za 10h -219zł to daj spokuj. Po drugie orginały są już kupione no bo weź tych co sprzedają na allegro oni najpierw kupili taniej póxniej sprzedają. A ty producentowi gier nie pomagasz wtedy. :)

Ja zawsze kupuje nówki 8) ciułał kase na oryginały. Jak zbieram na gre 3miechy chajs to gdy ją odpalam czuje się wybrany :D . Miałem kiedy ś przerobioną konsole i nowe gierki miąłem co tydzień i tak naprawde żadnej nie doceniałem... Teraz takiego metala przechodze 4 razy z bananem na mordzie w gdy odpalam gt4 mam dreszczyk. To właśnie czuje i może to głupie i niezrozumiałem ale mi się to podoba :P
ps. Marcin za to ty pomagasz tworcą jak cholera:)... Jakby większość graczy robiła tak jak ty to by gier niw było, druga sprawa że jakby więcej osób kupowało oryginały to gry poprsotu były by tańsze. Upss sorki że taki monolg strzeliłem..

#56 Patrykw

Patrykw
  • Nowy
  • 1214 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Warszawa

Wysłany 11 marzec 2005 - 23:26

Ja mam już serdecznie dość gadki że jak by ludzie kupowali.... to by było tańsze, a jak by było..... to by było tańsze, ludzie w tym kraju nigdy nic nie będzie tańsze ! Miały być samochody Japońskie i Amerykańskie tańsze po wejściu do UE i co ? Nic, są tańsze, taniej je sprowadzają a opylają jeszcze droższe niż były i więcej kasy dla nich.

#57 cypis303

cypis303
  • Nowy
  • 61 Postów:

Wysłany 12 marzec 2005 - 09:42

mysle ze to kwestia zarobkow jest czy orginaly sa kupowane czy nie..jesli w np takiej anglii gra kosztuje 30 funtow a paczka marlboro 5 funtow no to przeliczajac to na nasze jedna orginalna gierka=30 zl..mysle ze absolutnie kazdy z nas zrezygnowalby z 5 paczek petow na rzecz orginalnej gry ale jesli w gre wchodzi 40 paczek tych petow to nie rezygnuje juz nikt albo malo kto...moge poswiecic 5 godzin mojej pracy by kupic gierke ale jesli muszer poswiecic tydzien to wole krasc sobie z netu i byc czasem nazwanym nieuczciwym:D
;)

#58 Meser

Meser
  • Nowy
  • 559 Postów:
  • Location:Game World

Wysłany 12 marzec 2005 - 09:44

Toile platyna kosztowała 2 lata temu-119zeta!! a teraz już od 69... W saturnie oryginał można łyknąć już za 39zeta(the getaway). A jak masz już dosyć takich gadek to po co w nich się wypowiadasz?? 8)

#59 mBigo

mBigo
  • Nowy
  • 42 Postów:

Wysłany 12 marzec 2005 - 10:11

jak kupujecie opryginaly to fajnie ze was na nie stac ale za pensje 1 tys zlotych przezyc w Polsce jest ciezko a odrobina relaxu przy ps2 tez sie nalezy wiec krytka ze ktos gra na piratach jest bez sensu

ja sie grzecznie zapytalem czy oryginal gt 4 chodzi na przerobionej ps2 to pedał zaczoł sie wymadrzac na temat ktory istnieje od iluś tam lat

rozwazam zakup oryg gt4 ale musze byc pewny ze mi ruszy i tak do konca niewiem czy bedzie mnie stac wydac 200 zl ,na inna gre w zyciu bym nei wydal takiej kasy bo mnie poprostu nie stac

platyna platyna nie bede czekal roku lub dłuzej aby kupic gre za 100 zl to chore

#60 marcinps2

marcinps2
  • the bananowicze
  • 3967 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 12 marzec 2005 - 10:26

Ja bym i platyny za 30zł nie kupił Paskudne sa platyny. Wogule nie chce mi się płyt zmieniać w konsoli...

Też rozważam zakup GT4 ale mi ta gra za bardzo nie ciągnie chyba ściągnę demo albo coś.

Słuchaj kupował bym oryginał i nagrywał na dysk jak by były po 30zł. Ale nie platynę tylko nowości. A ten dreszczyk co czujesz to początki padaczki i pewnie dlatego że 200zł to dużo kasy i jak wkładasz grę to myślisz że będzie wypas nowość 219zł dałem. Ja też tak myślę ale jeszcze lepiej bo myślę ściągnąłem za firko i Se pogram, i mam uśmiech na twarzy a do tego 219zł w kieszeni

Do tego gry wychodzą za późno w europie. Jak bym miał na tekkena 5 czekać a wszyscy by się na około podniecali a ja bym za pół roku odpalił i wydał 219zł to by mnie każdy wyśmiał.
Po drugie wy......łem 700zł na dysk w konsoli i to to samo co bym oryginały ze 4 kupił, więc coś mi się należy za taki wydatek
Jestem niedoklepanym zakutym łbem, dlatego pousuwałem sobie posty!




0 użytkownik(ów) czyta ten temat

0 użytkownik(ów), 0 gości, 0 anonimowy(ch)