Skocz do zawartości


INFO: Najlepszy soft


  • Zaloguj się aby odpowiedzieć
254 odpowiedzi w tym temacie

#1 nasti2002

nasti2002
  • Nowy
  • 7 Postów:

Wysłany 27 styczeń 2006 - 13:42

Jaki waszym zdaniem jest najlepszy soft do psp. Taki aby mial przegladarke internetową, i chodzily na nim rozne gry.??

#2 olwek

olwek
  • Użytkownicy
  • 153 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:ść cie znam
  • Interests:PS2, PC

Wysłany 27 styczeń 2006 - 15:04

1,5
Prosimy o większą sygnaturkę Oo - Isao... :/

#3 Patrykw

Patrykw
  • Nowy
  • 1214 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Warszawa

Wysłany 27 styczeń 2006 - 15:07

SZUKAJ

1.5 do piratów i homebrew
2.6 do oryginałów

#4 Dehamo

Dehamo
  • Nowy
  • 768 Postów:
  • Location:Szczecin West Coast

Wysłany 27 styczeń 2006 - 15:35

albo 2.0 bo można zrobic Downgrade i tez gry działają :D

#5 nasti2002

nasti2002
  • Nowy
  • 7 Postów:

Wysłany 27 styczeń 2006 - 17:12

Hmm a jeszce chcial bym sie dowiedziec czemu niektorzy maja problemy po zaaktualizowaniu(konsola nie chce sie wlaczyc itd). Bo ja chce wlasnie swoj zaaktualizowac i sdie troszke boje ze moze nie wyjsc. Ja korzystam z umd dolaczonego do zestawu. Moze inni robia to w inny sposob i dlatego maja problemy?? Prosze o pomoc!!!

#6 Xan

Xan
  • Nowy
  • 30 Postów:

Wysłany 28 styczeń 2006 - 18:57

1.5 jezeli zalezy ci na homebrew ale nie odpalisz wielu nowych gier
2.0 działa ladnie z Eboot loaderem i jedziesz na 80% wydanego homebrew
2.6 jezeli planujesz na konsolce grac w orginalne gry

#7 R-E-M-U-S

R-E-M-U-S
  • Nowy
  • 9 Postów:

Wysłany 28 styczeń 2006 - 22:09

Moja opinia jest taka : po co bawic sie w jakieś downgrade , soft 1.5 , loadery i inne "szmery". Przecież gry jakie od tej pory wyszły na PSP nie są warte ryzykowania utraty konsoli przez jakies domowe programiki.Obojetnie jaka gra nie jest w stanie przyciągnąc na dłuzszy czas niz 8 godzin (po dwie godzinki dziennie).Wyjątkiem jest GTA:LCS.Osoba grająca w piraty naściąga sie tych gierek z neta - powiedzmy że z 30 , w połowe nie zagra nigdy lub tylko sprawdzi czy działa , a w reszte pogra z 1h/grę i da sobie luz.Zwłaszcza że dużo tych gier jest okrojone z muzyki , filmów (RIP).Co do emulatorów np:SNES itp. - kto bedzie grał w takie starocie mając w rekach takie cacko.
Myslę ze nie ma to sensu.

#8 Dehamo

Dehamo
  • Nowy
  • 768 Postów:
  • Location:Szczecin West Coast

Wysłany 01 luty 2006 - 18:51

jaa niegram w emulatory, ale jedank dużo, bardzo dużo osób w nie gra bo kocha stare gry. Pozatym niektórzy poto odpalają ISO na 1.5 żeby sprawdzić czy dana gra jest fajna i kupić oryginał. Bo poco wydac 150 zeta i nie mieć pieniędzy, anie przyjmności bo gra okaże się denna :wink:

#9 R-E-M-U-S

R-E-M-U-S
  • Nowy
  • 9 Postów:

Wysłany 02 luty 2006 - 18:16

Dehamo napisał:

jaa niegram w emulatory, ale jedank dużo, bardzo dużo osób w nie gra bo kocha stare gry. Pozatym niektórzy poto odpalają ISO na 1.5 żeby sprawdzić czy dana gra jest fajna i kupić oryginał. Bo poco wydac 150 zeta i nie mieć pieniędzy, anie przyjmności bo gra okaże się denna :wink:

Masz częściowo rację ale takich osób jest 5 na 100 :) .

#10 Dehamo

Dehamo
  • Nowy
  • 768 Postów:
  • Location:Szczecin West Coast

Wysłany 02 luty 2006 - 20:25

no niekoniecznie. Wedź na skizo.org :P tam prawie wszyscy na Emu jadą i się cieszą, że już 2.0 hakneli i hakają powoli 2.01 / 2.5

#11 kuba9449

kuba9449
  • Nowy
  • 265 Postów:
  • Location:Brak Danych

Wysłany 05 luty 2006 - 20:12

Dlamnie najlepszy jest soft 2.6, bo ma najwięcej możliwości.

#12 Jozek

Jozek
  • Nowy
  • 1952 Postów:
  • Location:Opole

Wysłany 06 luty 2006 - 17:01

jak wychodzi coraz nowszy soft to coraz wiecej pierdol jest w tym sofcie! ;)

#13 Dehamo

Dehamo
  • Nowy
  • 768 Postów:
  • Location:Szczecin West Coast

Wysłany 06 luty 2006 - 19:23

ale zato już od niedługa mają być różne, rzeczyn na 2.6, np. telewizja. Gdzieś tak słyszałem. ja wsumie gdy bym musiał teraz wybrać do końca życia albo 1.5 albo 2.6 to bym wziął 2.6 :P ale, że nie musze robić takiego wyboru dlatego jak narazie kursuje pomiędzy 2.0 a 1.5 bo mam dużo gier ISO :) i GTA :P

#14 Henry

Henry
  • Nowy
  • 149 Postów:
  • Location:Liege
  • Interests:Pilka nozna,hip-hop/rap,gry

Wysłany 25 luty 2006 - 10:30

co nowe tym lepsze wiec 2.6 :D

#15 miro

miro
  • Nowy
  • 62 Postów:
  • Location:canada burnaby
  • Interests:psp pc ps2 xbox ps3 wii itakie tam

Wysłany 25 luty 2006 - 23:35

ja mam 2.1 i nienazekam tyle ze niemoge mniec darmowych gier ale co mi ztego ze mam te darmowa moze sciongne 30 a bende grac tlko 2,3 wiec wole sobie kupic orginal i nieryzykowac zycia konsoli bo wiem ze sie wtydy nipopsuje wlasnie teras zbieram na gta wiec bende sie cieszyc kiedy to wresce kupie ;d

#16 bugi

bugi
  • Użytkownicy
  • 754 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Brooklyn

Wysłany 26 luty 2006 - 00:59

miro napisał:

ja mam 2.1 i nienazekam tyle ze niemoge mniec darmowych gier ale co mi ztego ze mam te darmowa moze sciongne 30 a bende grac tlko 2,3 wiec wole sobie kupic orginal i nieryzykowac zycia konsoli bo wiem ze sie wtydy nipopsuje wlasnie teras zbieram na gta wiec bende sie cieszyc kiedy to wresce kupie ;d
Co sie ma popsuć?? Żeby "włożyć" iso do PSP, nie trzeba rozkręcać konsoli, modchipa też sie raczej nie da zamontować.
PSP - Plej Stejszyn Przenośne

Dodaj obrazek

#17 Dehamo

Dehamo
  • Nowy
  • 768 Postów:
  • Location:Szczecin West Coast

Wysłany 26 luty 2006 - 09:06

może się popsuć przy DownGradzie

#18 wiosna

wiosna
  • Nowy
  • 178 Postów:

Wysłany 26 luty 2006 - 09:41

Dehamo napisał:

może się popsuć przy DownGradzie

Jak sie robi wszystko wedlug instrukcji to nie ma prawa sie popsuc, chyba ze raptem prad odlacza to moze byc bieda. Dlatego najlepiej kupic sobie kabel do ladowania psp przez kompa i podlaczyc do laptopa. No ale nie kazdy ma laptopa, wiec wtedy zostaje UPS.

#19 liqui6

liqui6

    Natural Born Killer

  • GoodFellas
  • 1170 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 26 luty 2006 - 10:11

Z tym wyłączeniem prądu to chyba jakieś sporadyczne przypadki. Jak to sie mówi rydz... ryzyk fizyk, zmiana softu do 1.5 to świetne posunięcie, i mało prawdopodobne by sie coś popsuło. Ale skoro ktoś ma kase na oryginały, to niech sobie kupuje... Ja tam nie mam tyle kasy, bo żyje... w Polsce

#20 Dehamo

Dehamo
  • Nowy
  • 768 Postów:
  • Location:Szczecin West Coast

Wysłany 26 luty 2006 - 20:26

Jak każdy (prawie każdy) z nas

#21 Fabian

Fabian
  • Użytkownicy
  • 408 Postów:
  • Location:Dolny Śląsk

Wysłany 14 maj 2006 - 13:00

Ja żyje w POLSCE !! Ale na postanowiłem na PSP Orginał a na PC piraciki :D i po sprawie

#22 jablo

jablo
  • Nowy
  • 1588 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Cz-Wa
  • Interests:Konsole

Wysłany 15 maj 2006 - 17:25

Wrzuc jeszcze Eboot Loadera bedzie Ci łądnie działac z ISO i Homebrew i będizesz miał soft 2.00 Pozdro

#23 Pawel1992

Pawel1992
  • Nowy
  • 471 Postów:
  • Location:Ostrowiec Świętokrzyski
  • Interests:Konole, telefony gsm

Wysłany 20 maj 2006 - 20:33

jablo napisał:

Wrzuc jeszcze Eboot Loadera bedzie Ci łądnie działac z ISO i Homebrew i będizesz miał soft 2.00 Pozdro

Ebot loader i iso.... Puknij sie :P
( Sony PSP 1.5 | Value Pack | Logitech Playgear Pocket | Sony Memory Stick Pro Duo 2 gb | Kabel usb | Creative EP-480 )

Poziom intelektualny ,niektórych forowiczów jest porażający ;0

#24 jablo

jablo
  • Nowy
  • 1588 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Cz-Wa
  • Interests:Konsole

Wysłany 22 maj 2006 - 13:01

na 2.00 na tym forum ma ktoś :P Dokładnie :

Xan napisał:

1.5 jezeli zalezy ci na homebrew ale nie odpalisz wielu nowych gier
2.0 działa ladnie z Eboot loaderem i jedziesz na 80% wydanego homebrew
2.6 jezeli planujesz na konsolce grac w orginalne gry
Podpis :

Xan napisał:

PSP 2.0 1 GB Sony Eboot Loader 0.9
Lumines , Burnout , Wipeout , Ridge Racers
i co ty na to ???
Pozdro

#25 Pawel1992

Pawel1992
  • Nowy
  • 471 Postów:
  • Location:Ostrowiec Świętokrzyski
  • Interests:Konole, telefony gsm

Wysłany 22 maj 2006 - 14:16

Eboot loader do odpalania gier a tamte gry wymienione dalej to oryginaly to chyba logiczne!!!!!!!!!!!!!!!
( Sony PSP 1.5 | Value Pack | Logitech Playgear Pocket | Sony Memory Stick Pro Duo 2 gb | Kabel usb | Creative EP-480 )

Poziom intelektualny ,niektórych forowiczów jest porażający ;0

#26 Monest

Monest
  • Nowy
  • 36 Postów:

Wysłany 30 maj 2006 - 15:04

Jozek napisał:

jak wychodzi coraz nowszy soft to coraz wiecej p....... jest w tym sofcie! ;)


to Twoim zdaniem jaki jest najlepszy?

a pozatym mam zamiar kupic psp i kilka gierek (orginalnych i nie orginalnych) to ktory bedzie najlepszy soft ?

#27 Monest

Monest
  • Nowy
  • 36 Postów:

Wysłany 30 maj 2006 - 15:08

Fabian napisał:

Ja żyje w POLSCE !! Ale na postanowiłem na PSP Orginał a na PC piraciki :D i po sprawie

tiaaa na psp drogie gierki sa a na pc juz nie
i to jest ten problem :P

#28 Jozek

Jozek
  • Nowy
  • 1952 Postów:
  • Location:Opole

Wysłany 30 maj 2006 - 16:01

Monest napisał:

Jozek napisał:

jak wychodzi coraz nowszy soft to coraz wiecej p....... jest w tym sofcie! ;)


to Twoim zdaniem jaki jest najlepszy?

a pozatym mam zamiar kupic psp i kilka gierek (orginalnych i nie orginalnych) to ktory bedzie najlepszy soft ?
Musisz wybrac orginaly albo piraty. Jak piraty to oczywiste 1.50 jak orginaly to najnowszy soft ;)

#29 Monest

Monest
  • Nowy
  • 36 Postów:

Wysłany 08 czerwiec 2006 - 10:25

dao by se tak zdeczka zrobic ze z nowszych softow na 1.5 przezucic bo jak se tak widzial to normalnie drogie gry sa na tego teges psp

#30 Luke666

Luke666
  • Użytkownicy
  • 415 Postów:
  • Location:D.G.

Wysłany 08 czerwiec 2006 - 11:34

Monest napisał:

dao by se tak zdeczka zrobic ze z nowszych softow na 1.5 przezucic bo jak se tak widzial to normalnie drogie gry sa na tego teges psp

Jak masz soft wiekszy niz 2.0 to niestety nie "dao by se".




0 użytkownik(ów) czyta ten temat

0 użytkownik(ów), 0 gości, 0 anonimowy(ch)