Skocz do zawartości


PS2 GRAN TURISMO 4 ONLINE


  • Zaloguj się aby odpowiedzieć
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 DCGCPS

DCGCPS
  • Użytkownicy
  • 50 Postów:

Wysłany 08 styczeń 2009 - 22:47

Ja juz gram a wy czemu nie gracie ? :D

Podaje link do programiku. Wystarczy sie zarejstrowac i utworzyc konto i instalnac programik.
W konsoli kilka ustawien i juz mozesz sie cieszyc z grania online z kumplami.

Na stronie tej jest tez faq krok po proku jak i co trzeba poustawiac zeby dzialalo.

http://www.teamxlink.../?go=quickstart

Brakuje ludzi z polski bo im lepszy ping tym lepiej sie gra.
Ogolnie to jest cos fantastycznego - gram juz 2 tygodnie z niemcami - wlochami - itp. tyle ze troche gra skacze bo mamy pingi miedzy 100 a 150. Granie z ludzmi w PL dalo by naprawde wiecej frajdy.

(nie zadawaj mi durnych pytan - wszystko tam jest ladnie napisane i pokazane na www a jesli tego nie rozumiesz to lepiej sie za to nie bierz wcale :/ )

#2 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 08 styczeń 2009 - 23:01

Zobacz postDCGCPS, o 8.01.2009, 22:47, napisał:

[...] Brakuje ludzi z polski bo im lepszy ping tym lepiej sie gra. [...]

Może właśnie dlatego. ;)

#3 isao

isao

    'fall in luv'

  • Moderatorzy
  • 5128 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:A tak, tak.

Wysłany 09 styczeń 2009 - 00:57

ameryki tym nie odkryłeś... poszukałbyś nieco po forum to byś zauważył, że już o tym było... ^^
Dodaj obrazek

#4 DCGCPS

DCGCPS
  • Użytkownicy
  • 50 Postów:

Wysłany 09 styczeń 2009 - 16:41

No jasne ze nie odkrylem - kiedys tam weszedlem i nikogo nie bylo tylko Japonców cala masa.
Co z tego ze bylo : / najwidoczniej bylo wiele za malo skoro nadal prawie nikogo z polski tam nie ma. Ostatni polak mial wejsce ponad 480 godzin temu - lol - na cala polske 1 gracz co 480 godzin weszedl i nawet dobrze sie nie poscigal pewnie.

Chce playerow z POLSKI !!!

#5 kidman64

kidman64

    smutno ci? zabij sie

  • GoodFellas
  • 4046 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 09 styczeń 2009 - 16:54

kup xboxa i slownik
Dodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazek
Dodaj obrazek

#6 isao

isao

    'fall in luv'

  • Moderatorzy
  • 5128 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:A tak, tak.

Wysłany 09 styczeń 2009 - 19:08

Może i by było więcej graczy z pl gdyby gra sama w sobie miała opcję gry online
a nie kombinowanie z trybem lan bo z tego co pamiętam xlinkkai działa jak hmm hamachi... ^_^
Dodaj obrazek

#7 imit

imit
  • Użytkownicy
  • 631 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Kielce

Wysłany 10 styczeń 2009 - 20:55

Ja może zagram ale nie wiem czy to u mnie zadziała bo mam router...

#8 DCGCPS

DCGCPS
  • Użytkownicy
  • 50 Postów:

Wysłany 18 styczeń 2009 - 11:30

Zobacz postimit, o 10.01.2009, 20:55, napisał:

Ja może zagram ale nie wiem czy to u mnie zadziała bo mam router...

Ja tez mam router modem - wystarczylo ze zrobilem forward port 30000 dla pc na ktorym jest odpalony xlink kai.

Jak chcesz jakas pomoc to pisz do mnie a podam ci nr gg.

#9 Gnapek

Gnapek
  • Nowy
  • 32 Postów:

Wysłany 22 luty 2009 - 00:34

Cześć.

Chciałem spróbować zagrać w GT4 przez XLink Kai'a jednak ja mam takiego pechowego neta że chyba się nie da u mnie grać. Zakupiłem dodatkową kartę sieciową oraz kabel krosowany, ładnie zainstalowałem program XLink Kai, skonfigurowałem go, odpalam XLink Kai'a niby wszystko OK (Pisze connected). Jednak do żadnej gry nie mogłem dołączyć :( Kolega powiedział żebym w kompie zmienił przekierowanie portów na 30000. Tak uczyniłem, niestety od tego momentu nie miałem dostępu do internetu :( Zmieniłem porty na takie jakie były na początku i internet był, ale XLink Kai nadal nie działał.

Co muszę zrobić by pograć online w GT4?

Gadu-Gadu: 6739771
Pozdrawiam.

#10 wawelski

wawelski
  • Nowy
  • 1 Postów:

Wysłany 21 grudzień 2010 - 01:04

Gra ktoś jeszcze? chciałem spróbować ale na servach pustki




1 użytkownik(ów) czyta ten temat

0 użytkownik(ów), 1 gości, 0 anonimowy(ch)