Skocz do zawartości


Grafa zwalnia?


  • Zaloguj się aby odpowiedzieć
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 NightmareX

NightmareX
  • Nowy
  • 676 Postów:
  • Location:Łódź
  • Interests:Final Fantasy, GTA itp.

Wysłany 08 maj 2007 - 14:51

A więc mam pytanie czy u was PoP T2T tez wam grafa zwalnia to znaczy kiedy jest duza przestrzeń, sa walki, duzo dymu, duzo ognia wicie ;) to tez wam zwalnia grafa na ps2? noi czasem mi sie przytnie kiedy np. ide ale to chyba przez to ze konsola doczytuje dane wkoncu nie ma tego podzielonego na etapy tylko sie idzie i już no nie? czy mam racje ?
niech nie odpisuja ci ktorzy graja na kompach lubia raja na dysku tylko poprostu z plytki oki? ;) thx :wink:

Dostałem bana za spam jestem trollem.
BANan dożywtoni bez możliwości odwołania go!

#2 adas

adas
  • Użytkownicy
  • 84 Postów:

Wysłany 08 maj 2007 - 15:55

zadna z gier PoP nie mialem problemu...pewnie kozystasz z PS2, ja gralem na X, btw mialem problemy z Malice i czasem GTA a czym to spowodowane to nie wiem :wink: czasem tak bywa :x

#3 marcinekzdw

marcinekzdw
  • Użytkownicy
  • 1691 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Zdw

Wysłany 08 maj 2007 - 16:58

Normalka ,ze cos sie przytnie w pop t2t :twisted: Też tak miałem :wink:


#4 NightmareX

NightmareX
  • Nowy
  • 676 Postów:
  • Location:Łódź
  • Interests:Final Fantasy, GTA itp.

Wysłany 23 czerwiec 2007 - 07:31

wróciłem do gry PoP Warrior Within giera wypasiona :D
tylko tez sie czasem przytnie ale wtedy kiedy konsola ładuje chyba za duzo gralem na kompku rozne mmorpgi noi mnie to troche przeszkadza :(
ale grac mozna nie? ;) albo grafa zwolni kiedy jest od ch#&a roznych rzeczy/animacji np. plonie cos, gdzies w oddali cos ludziki ktore sie bija, chodza woda sie leje , pach itp. xD
eh to ps2 doprowadza mnie do sząłu xD niedlugo sie przyzwyczaje /.... byc moze xD


EDIT -->> powrocilem znowu do PoP The Two Thrones no bo WW ma duzo bugów :P
noi zaczolem sobie grac od nowa noi jak bylo duzo ognia, albo w odali sie cos dzialo to grafika zwalniala, nie to ze sie przycinalo ale zwalniała ...
a przytnie sie ale tak na jakies pare setnych sekund co prawda nie przeszkadza to ale to zwalnianie to wina konsoli mojej czy tak to wogole musi byc? bo PS2 nie ma dobrego sprzetu w srodku? ^^
Co prawda na komputer PoP ma duze wymagania zeby ładnie chodzila a tu tylko Ps2 gdzie ma gorsze komponenty ;)
wiec juz sam nie wiem xD

EDIT 2 --->>> otoz jakby była plyta porysowana to by sie przycinalo nie? ;) a jak grafa zwalnia to juz nie jest wina plyty tylko konsoli za to ze nie nadąża prawda?

Dostałem bana za spam jestem trollem.
BANan dożywtoni bez możliwości odwołania go!

#5 SpecialMan

SpecialMan
  • the bananowicze
  • 361 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:From UK
  • Interests:gry,komputery,filmy,muza,itp

Wysłany 23 czerwiec 2007 - 23:57

Przeczyść laser w konsoli :wink:
U ciebie to jak nie NFSMW to GTA SA a teraz POP :eek:

#6 NightmareX

NightmareX
  • Nowy
  • 676 Postów:
  • Location:Łódź
  • Interests:Final Fantasy, GTA itp.

Wysłany 24 czerwiec 2007 - 16:24

Chyba nie czytasz uwaznie :P
mi nie chodzi ze sie przycina tylko to, że zwalnia wiesz kiedy jest duzo ludu albo za duzo ognia noi wogle kiedy sie udo dzieje na ekranie to zwalnia a nie ze sie przycina :P

Dostałem bana za spam jestem trollem.
BANan dożywtoni bez możliwości odwołania go!

#7 Rebelion

Rebelion
  • Nowy
  • 78 Postów:
  • Location:Białystok
  • Interests:Gry na PlayStation 1 & 2

    ButterFly , Piłka nożna , muzyka itd.

Wysłany 24 czerwiec 2007 - 16:33

Tak już jest zrobiona gra że się potrafi przyciąć , doczytać kiedy jest więcej akcji/postaci na ekranie. To nie nowość . No i jeżeli płytka będzie dość mocno porysowana to laser będzie ciężej ją czytać i gra będzie przycinać.( oczywiście mówiąc przyciąć mam na myśli również zwolnienie frajmejtów :P ,
średnio gra na PS2 chodzi w 50-60 Fps [klatki na sekunde] )




1 użytkownik(ów) czyta ten temat

0 użytkownik(ów), 1 gości, 0 anonimowy(ch)