Skocz do zawartości


Fallout 3


  • Zaloguj się aby odpowiedzieć
114 odpowiedzi w tym temacie

#31 liqui6

liqui6

    Natural Born Killer

  • GoodFellas
  • 1170 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 01 listopad 2008 - 21:58

http://www.konsola.p...mp;#entry250217

powinno być git skitraj ten temat

#32 Kikero

Kikero
  • Użytkownicy
  • 161 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 02 listopad 2008 - 07:03

Dzieki. Sam juz tez do tego dotarlem ;) Ale chyba nie bede ryzykowal.

#33 stefanol

stefanol
  • Moderatorzy
  • 1993 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:War Saw
  • Interests:Kobiety, granie, programowanie, technologie internetowe, muzyka (rap, jazz).

Wysłany 06 listopad 2008 - 20:02

Okej, wreszcie, po paru dniach udało mi się złapać Fallouta :)

Początek nie za specjalny, przebolałem tworzenie postaci, ale chyba wolałbym tradycyjny falloutowy ekran kreacji postaci. Brak Traitów mnie zawiódł, bo nie miałem Gifted, a to podstawa w kreacji moich przyszłych postaci. O ile w F1/F2 już za każdym razem wiedziałem, jak rozłożyć staty, aby w ciągu gry były możliwie największe, o tyle tutaj ustawiłem to na oko. Chyba za mało do CH dałem, bo raptem 2. Ale kij, niespecjalnie mnie to jeszcze boli :)

Graficznie, cieszy oko. Po wyjściu z krypty aż mnie przytłoczyła wielkość świata. Czegoś takiego oczekiwałem :) Pierwsze miasto, pogaduszki z mieszkańcami, pierwsze questy, i generalnie, bardzo duży pozytyw :) Loadingi wcale nie przeszkadzają. Fakt faktem, nie czuję zbytnio klimatu Fallouta. Raczej taki expansion pack do Obliviona, pt. Wastelands ;) Ale jest git, VATS daje radę, jednak mam głupie wrażenie, że niektóre kreatury są imba. Bez kitu, rozwalenie paru skorpionów z pistola to było spore wyzwanie - w F2 było o niebo łatwiej. W końcu wyjąłem jakiegoś big guna (który nie jest moim main skillem), i bez VATSa je wystrzelałem. Naprawdę kozacko :)

Ponoć bywa sporo bugów z tym, że NPCe giną w miastach sami z siebie. Liczę że mnie to nie dopadnie.

I głupio, bo dzisiaj jeszcze przyszła paczka z Orange Boxem, i nie mogę się zdecydować w co grać - GTA4, Fallout, HL2, czy Portal :) A wszystkie są wporzo.
SCPH-70004 V12 + HDCombo + Crystal Chip 2.0 SLE @ FW34 rev.2 + Logitech Cordless Action Controller + Singstar + MC 8MB + MC 1Mb

DS Lite Onyx Black + M3 DS Real Perfect Bundle + Kingston 2GB
------------------------------------------------------------------------------------------

#34 owall

owall
  • Pimp League of Konsola.pl
  • 1882 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:z sąsiedztwa:)
  • Interests:Konsola, Dobra książka, dobry film i muza,rowerek i GÓRY :)

Wysłany 07 listopad 2008 - 09:59

Zobacz poststefanol, o 6.11.2008, 20:02, napisał:

Okej, wreszcie, po paru dniach udało mi się złapać Fallouta :)

Początek nie za specjalny, przebolałem tworzenie postaci, ale chyba wolałbym tradycyjny falloutowy ekran kreacji postaci. Brak Traitów mnie zawiódł, bo nie miałem Gifted, a to podstawa w kreacji moich przyszłych postaci. O ile w F1/F2 już za każdym razem wiedziałem, jak rozłożyć staty, aby w ciągu gry były możliwie największe, o tyle tutaj ustawiłem to na oko. Chyba za mało do CH dałem, bo raptem 2. Ale kij, niespecjalnie mnie to jeszcze boli :)

Tak jak już wcześniej pisałem , początek gry może być męczący i nużący dla graczy, trochę wieje nudą do momentu opuszczenia przez nas Vault 101. Charyzma (o ile pamietam przekłada się na Speech?) w późniejszych etapach gry to podstawa jeżeli będziesz chciał wykonać pewne questy bez użycia siły ( a co za tym idzie z dodatkiem do Karmy). Dodam jeszcze że zbieranie nawet największych , naszym zdaniem, śmieci ma sens, przydaje sie do produkcji broni ( tak tak , będzie taka możliwość :D) Spinki do włosów to podstawa, bez nich nie otworzycie wielu skrzynek, sejfów i skrzyń.

Cytuj

Graficznie, cieszy oko. Po wyjściu z krypty aż mnie przytłoczyła wielkość świata. Czegoś takiego oczekiwałem :) Pierwsze miasto, pogaduszki z mieszkańcami, pierwsze questy, i generalnie, bardzo duży pozytyw :) Loadingi wcale nie przeszkadzają. Fakt faktem, nie czuję zbytnio klimatu Fallouta. Raczej taki expansion pack do Obliviona, pt. Wastelands ;)

A ja myślę sobie że to po prostu próba porównania z pierwszą i drugą częścią :P Trójeczka to w zasadzie nowa gra, nie sequel a raczej właśnie mega-wypasiony dodatek, mnie to bardzo pasuje.

Cytuj

Ale jest git, VATS daje radę, jednak mam głupie wrażenie, że niektóre kreatury są imba. Bez kitu, rozwalenie paru skorpionów z pistola to było spore wyzwanie - w F2 było o niebo łatwiej. W końcu wyjąłem jakiegoś big guna (który nie jest moim main skillem), i bez VATSa je wystrzelałem. Naprawdę kozacko :)

Skill, skill i jeszcze raz skill.:D Dodatkowo zaglądaj w każdą możliwą dziurę szukając podręczników, jest ich naprawdę sporo!

Cytuj

Ponoć bywa sporo bugów z tym, że NPCe giną w miastach sami z siebie. Liczę że mnie to nie dopadnie.

Bugów jest sporo, zwłaszcza na terenie Wastelands, można np. wpaść w "wilczą dziurę" w grafice :D Poważnie, trzykrotnie musiałem ładować grę ponieważ koleś utknął w jakimś głazie lub zapadł się po pas w ziemie :/

Edytowanie przez owall, 07 listopad 2008 - 10:46 .

Xbox 1.0 dysk 250 gb , coaxial, 128 ram:) X360 Arcade+120gb HDD , PSP


#35 stefanol

stefanol
  • Moderatorzy
  • 1993 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:War Saw
  • Interests:Kobiety, granie, programowanie, technologie internetowe, muzyka (rap, jazz).

Wysłany 08 listopad 2008 - 00:26

kuuna, ta gra miecie, bez kitu :) Kolejny dzień nad nią spędziłem, i coraz bardziej mi się podoba :) Coś zbyt często kończy mi się amunicja, a hajsu brak, ale już to jako tako rozwiązałem :) 10/10, od dawna się tak dobrze nie bawiłem. Gram teraz jako mega pozytywna postać, potem spróbuję grać jako 'ten zły' :) Muszę rozkminić jak bez strat w Karmie zdobyć achievementa z podłożeniem komuś granatu do kieszeni xD
SCPH-70004 V12 + HDCombo + Crystal Chip 2.0 SLE @ FW34 rev.2 + Logitech Cordless Action Controller + Singstar + MC 8MB + MC 1Mb

DS Lite Onyx Black + M3 DS Real Perfect Bundle + Kingston 2GB
------------------------------------------------------------------------------------------

#36 Kikero

Kikero
  • Użytkownicy
  • 161 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 09 listopad 2008 - 08:17

No ja pykam na swojej 360 od wtorku. Prawdziwa gra zaczela sie, kiedy po odnalezieniu Tatusia i dotarciu do Cydateli (nie bede pisal za duzo, zeby nie spojlerowac) wzialem sie za questy poboczne. I TU ZACZELA SIE prawdziwa zabawa! Sa fajne, "z jajem", a przede wszystkim maja MNOSTWO nawiazan do poprzednich czesci (koles-drzewo z Oasis rzadzi - posluchajcie - gada jak Harold i ta story ;). Co wiecej, gra jest - jak na dzisiejsze standardy - naprawde BARDZO DLUGA, co mnie akurat - w dobie 10 godzinnych rozrywek - bardzo odpowiada. Minusy - slaba grafika (szkoda, ze wzorem Mass Effect nie wykorzystano w F3 silnika Unreala 3.0, porownajcie sobie jak wyglada zniszczone miasto z pierwszych Gearsow, a jak tu znsizczony D.C.) i typowo "Morrowindowska" muzyka podczas lagodnego chodzenia. VATS mnie akurat sie BARDZO PODOBA - to typowe dla RPG, czyli walka poprzez statystyki a nie action-RPG jak praktycznie wszedzie indziej. Glowny watek - jestem tak w polowie - byl dosc slaby, ale mial przeblyski (genialny motyw Voult 112). Pozdro.

#37 Kikero

Kikero
  • Użytkownicy
  • 161 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 11 listopad 2008 - 21:38

SKONCZYLEM ! Szczerze, to zrobieniu bez jednego wszystkich questow pobocznych i zakonczeniu gry (dostalem dobre zakonczenie bez wpuszczenia wirusa ;) gre uwazam za swietna. Fantastycznie wywazony swiat (nie tak "przerosniety" cywilizacja jak w F2), fajne teksty (mam wersje ang.), glowny watek fabularny tez - moim zdaniem - lepszy niz w F2. Na koncu bardzo przyspiesza ale dzieki niemu gra staje sie bardziej dynamiczna. Ogolnie jestem pod wrazeniem ile "smaczkow" dla fanow przygotowala Bethesda, ile jest w tej grze nawiazan do poprzednich czesci, jak sprawuje sie VATS itp. Czekam na nowe Gersy - ale , jak dla mnie - na razie - gra roku. PS. Niedoscigniony nadal pozostaje oczywiscie Fallout 1...

#38 stefanol

stefanol
  • Moderatorzy
  • 1993 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:War Saw
  • Interests:Kobiety, granie, programowanie, technologie internetowe, muzyka (rap, jazz).

Wysłany 16 listopad 2008 - 16:10

Ok, tu również zakończone :)

Jakieś niecałe 40h na liczniku, koło 17lvla. Grało się wyśmienicie, nie oczekiwałem więcej. Zakończenie jednak takie nie bardzo. Wkurzyło mnie, bo po wejściu do rotundy, nie można było już z niej wyjść - a ja wciąż miałem trochę side questów do zrobienia... no nic, odloadowałem starego sejwa z Enklawy (gdzie, nomen omen pominąłem Bobbleheada), i kręcę się teraz po Wastelandzie, robiąc achievementy. Niestety, po zakończeniu main questa średnio mi się już chce. No nic. Nie podoba mi się, że w wersji na x360 można zdobyć 100% achievementów tylko po trzykrotnym przejściu gry (albo ostrym manipulowaniu Karmą na odpowiednich lvlach). No nic, niebawem zaczynam grę jako evil character (teraz grałem jako praworządny obrońca). Nawet mam już rozpisane staty, i drogę rozwoju - nawet zatłukę chyba Three Doga, bo ma dobrą bandankę xD Ale, generalnie, pozytyw. Żaden bug nie dał mi się we znaki. Muzycznie całkiem całkiem.

trochę od momentu, gdy zdobyłem ulepszony Plasma Rifle (naprawiony na 100%), Power Armour (również naprawiony na 100), i max. skilla w Energy Weapons stałem się pieprzonym półbogiem. Bez kitu, sam niszczę armie mutantów.... A jak Fawkes wpada z Gatlingiem, to robi się jeszcze śmieszniej. no nic :) Porobię jeszcze parę questów, i zacznę grę na nowo. Tym razem nie dam Main Skilla do skradania się. I rozwalę to cholerne Megaton! :D

Edytowanie przez stefanol, 16 listopad 2008 - 16:11 .

SCPH-70004 V12 + HDCombo + Crystal Chip 2.0 SLE @ FW34 rev.2 + Logitech Cordless Action Controller + Singstar + MC 8MB + MC 1Mb

DS Lite Onyx Black + M3 DS Real Perfect Bundle + Kingston 2GB
------------------------------------------------------------------------------------------

#39 owall

owall
  • Pimp League of Konsola.pl
  • 1882 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:z sąsiedztwa:)
  • Interests:Konsola, Dobra książka, dobry film i muza,rowerek i GÓRY :)

Wysłany 17 listopad 2008 - 11:10

A odnalazł ktoś Alien Weapon w grze? Udało mi się włamać do Fortu Independence i ukraść kilkanaście sztuk amunicji do tejże broni. Kolejne pytanie: Czy ktoś zaliczył "Spotkanie z Tajemniczymi Postaciami"?

Btw. Znalazłem tylko 10 Bobblehead'ów :/

Edytowanie przez owall, 17 listopad 2008 - 11:12 .

Xbox 1.0 dysk 250 gb , coaxial, 128 ram:) X360 Arcade+120gb HDD , PSP


#40 stefanol

stefanol
  • Moderatorzy
  • 1993 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:War Saw
  • Interests:Kobiety, granie, programowanie, technologie internetowe, muzyka (rap, jazz).

Wysłany 18 listopad 2008 - 00:07

Jedna broń alienów jest w ustalonym miejscu AFAIR, druga to random encounter :)
SCPH-70004 V12 + HDCombo + Crystal Chip 2.0 SLE @ FW34 rev.2 + Logitech Cordless Action Controller + Singstar + MC 8MB + MC 1Mb

DS Lite Onyx Black + M3 DS Real Perfect Bundle + Kingston 2GB
------------------------------------------------------------------------------------------

#41 Kikero

Kikero
  • Użytkownicy
  • 161 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 18 listopad 2008 - 20:21

Wlasnie skonczylem GoW2 i musze poiwiedziec, ze w kwestii gry roku to stawialbym na ten tytul - przynajmniej na platformie X360. Co do Fallouta - planuje i co mnie najbardziej cieszy - mam ochote - na kolejne przechodzenie tej gry (tak powinno byc - w koncu to Fallout ;). I tez zamierzam rozp#$#$ Megaton.

#42 stefanol

stefanol
  • Moderatorzy
  • 1993 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:War Saw
  • Interests:Kobiety, granie, programowanie, technologie internetowe, muzyka (rap, jazz).

Wysłany 19 listopad 2008 - 00:21

Tiaa, dzisiaj osiągnąłem max 20lvl (za mało, za mało - jeszcze z 10lvli by się przydało <_<), wybrałem perka Explorer (jedyny sensowny, i tak jestem półbogiem)... I teraz pokończę parę achievementów, i zaczynam grę na nowo.

Tym razem zła postać, main skille to repair, lockpick i energy weapons. Mam zamiar grać raczej klimatycznie, czyli skoszę bandankę Three Dogowi (która daje +1 LCK i +1 CHR), Lucky Shades (+1 Luck), i płaszczyk Vance'a (+1 CH, +1 PER), do tego z miejsca zdobędę Plasma Rifle androida (chociaż Sawn-off shotgun lepiej mi pasuje do tego typu postaci), i będę wymiatał :) Tym razem w rozkładzie skilli uwzględnie przyszłościowe +10 z racji perków, i +10 z racji bobbleheadów... i +1 a Ant Might/Sight... To chyba wszystkie premie do statów... Więc będę prawdziwym złym skurwielem xD Potem jeszcze trza przebrnąć jako neutralna postać, ale nie wiem czy będzie mi się chciało :(

Edytowanie przez stefanol, 19 listopad 2008 - 00:22 .

SCPH-70004 V12 + HDCombo + Crystal Chip 2.0 SLE @ FW34 rev.2 + Logitech Cordless Action Controller + Singstar + MC 8MB + MC 1Mb

DS Lite Onyx Black + M3 DS Real Perfect Bundle + Kingston 2GB
------------------------------------------------------------------------------------------

#43 owall

owall
  • Pimp League of Konsola.pl
  • 1882 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:z sąsiedztwa:)
  • Interests:Konsola, Dobra książka, dobry film i muza,rowerek i GÓRY :)

Wysłany 19 listopad 2008 - 09:07

Właśnie , właśnie :D widzę że większość z Nas przechodziła grę z karmą na "good" :D Explorer jest zajebistym perkiem, można przynajmniej od rangersów zarobić kilka kapsli za odkryte lokację a dodatkowo nie błądzi się bez sensu po planszy :D Też zatrzymałem się na 20 poziomie i wku.... się że trafiam na same hard lock'i drzwi i terminali a nie przybywa doświadczenia. :/ Btw. natrafiłem na teren oznaczony jako High Radiation , kiedy próbowałem się przez niego przedostać siekało mnie promieniowanie 95 radów/sekunda ( i więcej) czy ktoś z Was może odwiedził również ten teren?
Xbox 1.0 dysk 250 gb , coaxial, 128 ram:) X360 Arcade+120gb HDD , PSP


#44 Pelle

Pelle
  • GoodFellas
  • 1410 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Ozorków
  • Interests:gry , muzyka

Wysłany 18 styczeń 2009 - 10:59

16go stycznia miała być premiera wersji PL na x360 i nadal nic o_O
Dodaj obrazek

#45 rudy_

rudy_
  • Użytkownicy
  • 488 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Białystok

Wysłany 28 luty 2009 - 10:55

Dobra, nie wytrzymałem i zamówiłem. Je*ać Cenege za to co odwalają. Głosy mają nagrane od wersji na PC, minął już kawał czasu a wersji PL na konsole jak nie było tak nie ma.

#46 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 03 marzec 2009 - 12:17

Zobacz poststefanol, o 19.11.2008, 0:21, napisał:

[...] wybrałem perka Explorer (jedyny sensowny, i tak jestem półbogiem [...]

Jedyny sensowny to Grim Ripper... :P Zmarnowałeś perka na głupoty.

Cytuj

/ Btw. natrafiłem na teren oznaczony jako High Radiation , kiedy próbowałem się przez niego przedostać siekało mnie promieniowanie 95 radów/sekunda ( i więcej) czy ktoś z Was może odwiedził również ten teren?

Wstrzyknij sobie Rad-X i uzbieraj z 60 RadAway'ów. Domyślam się, że to okolice schronu 87 (powierzchnia). Przy wejściu do schronu dostaje się z 85% odpornością na radiację około 800 radów na sekundę (więc co sekundę do pipboya i plum rad away'a ;]). Jeśli pomyślałeś o chytrym planie uzbierania 30 rad away'ów to muszę Cie zmartwić - po "teleportacji" stąd do jakiejkolwiek lokacji, umrzesz w niej na napromieniowanie (ten load zanim zaczniesz się przemieszczać widać się liczy), więc trzeba się cofnąć potem tą samą drogą.

Co tam jest i czy warto się tam pchać sami sprawdźcie ^^"

Edytowanie przez # BERION #, 03 marzec 2009 - 12:24 .


#47 stefanol

stefanol
  • Moderatorzy
  • 1993 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:War Saw
  • Interests:Kobiety, granie, programowanie, technologie internetowe, muzyka (rap, jazz).

Wysłany 03 marzec 2009 - 13:35

o plz, po co mi Perk, który odnawia mi AP? Zwłaszcza, że miałem ich od groma, i w sumie nikt nie mógł mi naskoczyć :P Wolałem Explorera, który by mi przedłużył trochę rozgrywkę... Przynajmniej w teorii, w praktyce nie odpalałem F3 od dawna... Teraz płytka jest u kumpla, ale już mam zakupiony DLC, więc pewnie niebawem wrócę do tytułu.
SCPH-70004 V12 + HDCombo + Crystal Chip 2.0 SLE @ FW34 rev.2 + Logitech Cordless Action Controller + Singstar + MC 8MB + MC 1Mb

DS Lite Onyx Black + M3 DS Real Perfect Bundle + Kingston 2GB
------------------------------------------------------------------------------------------

#48 liqui6

liqui6

    Natural Born Killer

  • GoodFellas
  • 1170 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 03 marzec 2009 - 15:25

W końcu zakupiłem, pieprzyć niegrywalną wersję na pc! Powinna dojść do piątku i nareszcie dojdę gdzieś dalej niż do Megaton!

#49 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 04 marzec 2009 - 02:09

IMO rozgrywkę to właśnie przedłuży Ci brak mapy. Nie masz takich męskich instynktów jak np. eksploruj i poznawaj (obok morduj i dominuj ;P)?

Edytowanie przez # BERION #, 04 marzec 2009 - 02:10 .


#50 stefanol

stefanol
  • Moderatorzy
  • 1993 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:War Saw
  • Interests:Kobiety, granie, programowanie, technologie internetowe, muzyka (rap, jazz).

Wysłany 04 marzec 2009 - 02:45

Maybe. Jakoś pojawiło się pewne znużenie podążaniem do przodu, nie wiedząc czy idę w dobrą stronę. Ja z tych co chodzą z mapą ;)

Ale mając na horyzoncie 2 kolejne DLC (przy czym ostatni podbija level capa do 30), może się zrobić trudniej (i Grim Reaper ew. może by się przydał). Tak czy owak, źle rozegrałem tą postacią, po jednym przejściu gry już mogę ją sobie rozpisać jak chcę :)
SCPH-70004 V12 + HDCombo + Crystal Chip 2.0 SLE @ FW34 rev.2 + Logitech Cordless Action Controller + Singstar + MC 8MB + MC 1Mb

DS Lite Onyx Black + M3 DS Real Perfect Bundle + Kingston 2GB
------------------------------------------------------------------------------------------

#51 Pelle

Pelle
  • GoodFellas
  • 1410 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Ozorków
  • Interests:gry , muzyka

Wysłany 05 marzec 2009 - 11:48

Zobacz postliqui6, o 3.03.2009, 15:25, napisał:

......pieprzyć niegrywalną wersję na pc!

Możesz rozwinąć tę myśl ? Niby czemu wersja na PC jest niegrywalna ? Osobiście miałem dość czekania na konsolową wersje PL, dorwałem wersje na PC, podłączyłem kabelkowego pada od x360, mam to samo sterowanie co na konsoli, w zasadzie brakuje tylko achievementów, więc nie bardzo rozumiem czemu wersja PC jest niegrywalna.
Dodaj obrazek

#52 kidman64

kidman64

    smutno ci? zabij sie

  • GoodFellas
  • 4046 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 05 marzec 2009 - 14:39

przeciez sa acziwmenty w F3 na pc
Dodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazek
Dodaj obrazek

#53 stefanol

stefanol
  • Moderatorzy
  • 1993 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:War Saw
  • Interests:Kobiety, granie, programowanie, technologie internetowe, muzyka (rap, jazz).

Wysłany 05 marzec 2009 - 14:42

wlasnie!

tylko afaik mozna je wszystkie zdobyc wpisując 50x odpowiednia komende w konsoli <.<
SCPH-70004 V12 + HDCombo + Crystal Chip 2.0 SLE @ FW34 rev.2 + Logitech Cordless Action Controller + Singstar + MC 8MB + MC 1Mb

DS Lite Onyx Black + M3 DS Real Perfect Bundle + Kingston 2GB
------------------------------------------------------------------------------------------

#54 Pelle

Pelle
  • GoodFellas
  • 1410 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Ozorków
  • Interests:gry , muzyka

Wysłany 05 marzec 2009 - 14:42

Jestem w szpitalu matki bożej nadziei, jak do tej pory nic nie odblokowałem ;]
Dodaj obrazek

#55 rudy_

rudy_
  • Użytkownicy
  • 488 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Białystok

Wysłany 07 marzec 2009 - 21:00

Wersja PL na konsole wychodzi 13 marca. Cena - 199 za zwykłą grę, 249 za edycję kolekcjonerską.

#56 liqui6

liqui6

    Natural Born Killer

  • GoodFellas
  • 1170 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 07 marzec 2009 - 23:45

No cóż, wystarczy wejść na fora wpisując Fallout 3 PC problem. Od czego tu zacząć... Co prawda najpierw zdzierałem tę grę 3 razy każda wersja sypała się do systemu po godzinie grania. Poczekałem pół roku na patche, które w moim przypadku gówno dały. Myślę sobie piractwo sucks. Jednak nie wydałem stówy żeby pograć w oryginała na pc, bo oryginalną wersję chciałem kupić na x0. Jednak mój kumpel kupił oryginała, który także się sypał zarówno jemu na kompie jak i mi (wtedy już wersja pc, poprzednie jakie miałem to wersje ang). Patche w dalszym ciągu nic nie dawały więc stwierdziłem fuck this. Jeżeli ci chodzi bez zarzutów, to powiedz jaką masz wersję, gdzie kupiłeś i jakiej łatki użyłeś będę wdzięczny.

Edytowanie przez liqui6, 07 marzec 2009 - 23:47 .


#57 Pelle

Pelle
  • GoodFellas
  • 1410 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Ozorków
  • Interests:gry , muzyka

Wysłany 08 marzec 2009 - 08:21

Zobacz postliqui6, o 7.03.2009, 23:45, napisał:

Jeżeli ci chodzi bez zarzutów, to powiedz jaką masz wersję, gdzie kupiłeś i jakiej łatki użyłeś będę wdzięczny.

Miałem oryginała PL, chodził bez problemu, teraz mam zaaplikowany patch cenegi i jakiegoś ang cracka (przed instalowaniem łatki miałem ruskiego), wszystko śmiga i śmigało pięknie nawet przed instalowaniem łatki, gra RAZ tylko wyszła mi do windy. Jakiś minus ? Raz na dłuuugi czas ma sekundowe przycięcie, coś jak checkpoint w Halo 3 ;)
Dodaj obrazek

#58 rudy_

rudy_
  • Użytkownicy
  • 488 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Białystok

Wysłany 08 marzec 2009 - 10:03

To sekundowe przycięcie występuje też w wersji na PS3, przynajmniej u mnie.

#59 Pelle

Pelle
  • GoodFellas
  • 1410 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Ozorków
  • Interests:gry , muzyka

Wysłany 08 marzec 2009 - 10:41

Z tym że ja pisałem o wersji na PC, zapewne gra przycina Ci się w momencie gdy na PSN pojawia się ktoś ze znajomych, wystarczy wyłączyć te powiadomienia i przycięcia nie powinny mieć miejsca.

Edytowanie przez Pelle, 08 marzec 2009 - 10:43 .

Dodaj obrazek

#60 liqui6

liqui6

    Natural Born Killer

  • GoodFellas
  • 1170 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 08 marzec 2009 - 11:57

Dla świętego spokoju spróbuje jeszcze raz zainstalować, co nie zmienia faktu, że w poniedziałek będę miał już grał na x0




0 użytkownik(ów) czyta ten temat

0 użytkownik(ów), 0 gości, 0 anonimowy(ch)