Skocz do zawartości


Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King


  • Zaloguj się aby odpowiedzieć
105 odpowiedzi w tym temacie

#61 Gaara

Gaara
  • GoodFellas
  • 1076 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 11 kwiecień 2006 - 05:43

Dragon Quest VIII PAL MULTI5 PS2DVD-RoME

#62 gore

gore

    NIN - Perfect Drug

  • GoodFellas
  • 3258 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:P-ń
  • Interests:psp/ps2/net/rpg

Wysłany 11 kwiecień 2006 - 13:33

ten RoMe jest tak naprawde z NoNo

Dragon Quest 8-PaL-Multi 5-Ps2-Par NoNo.iso

;) pozdrawiam
scph-75004:v14+ripper 3.41u+pvr-802w+Sony MagicGate mc 8MB+Logitech cordless action controller
+Sony ds2+Singstar+Logitech socom headset+eyeToy+OpenPS2Loader0.6+FMCB1.18b
NX6125+Sempron Mobile 3100+Ati 200M+1,5GB_Ram+AVerTV_E501
PSP (fat) 5.50GEN-D3 TA-081+SanDisk2Gb

Laser Ci siada? Masz Pytanie? Napisz TUTAJ "F.A.Q Dotyczące Lasera w PS2/PSTwo"

#63 Takumi

Takumi
  • Nowy
  • 97 Postów:
  • Location:Wrocław

Wysłany 11 kwiecień 2006 - 14:29

Ktoś może wie, czy są jakieś zmiany w wersji PAL do NTSC ??
PS2 SCPH 70004 CB + MEMORYCARD 8MB + SWAP MAGIC 3.3
AKTUALNIE: ROGUE GALAXY, ODIN SPHERE

#64 gore

gore

    NIN - Perfect Drug

  • GoodFellas
  • 3258 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:P-ń
  • Interests:psp/ps2/net/rpg

Wysłany 11 kwiecień 2006 - 17:45

w PAL moge grac a w NTSC nie ;P
;) sorrki ale Ciesze sie ze wreszcie jakis fajny rpg wyszedl w PALu ;D
scph-75004:v14+ripper 3.41u+pvr-802w+Sony MagicGate mc 8MB+Logitech cordless action controller
+Sony ds2+Singstar+Logitech socom headset+eyeToy+OpenPS2Loader0.6+FMCB1.18b
NX6125+Sempron Mobile 3100+Ati 200M+1,5GB_Ram+AVerTV_E501
PSP (fat) 5.50GEN-D3 TA-081+SanDisk2Gb

Laser Ci siada? Masz Pytanie? Napisz TUTAJ "F.A.Q Dotyczące Lasera w PS2/PSTwo"

#65 Shrek

Shrek
  • Pimp League of Konsola.pl
  • 902 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Częstochowa
  • Interests:sex , speedway , giery

Wysłany 18 kwiecień 2006 - 17:57

R E W E L A C J A ! giera od pierwszych minut przypadala mi do gustu ( pisze to po 4 godzinach grania ) , troszke uproszczona ale daje rade , swiat ładny , bez zbednego wczytywania , poprostu znow ps2 przyciagnelo mnie na kilkanascie - kilkadziesiat godzin

#66 ATG

ATG
  • Nowy
  • 21 Postów:

Wysłany 07 maj 2006 - 11:59

Mam pyanie co trzeba zrobić w mieście Mella Abey z tym angelo gdzie trzeba iść muwi że gdzieś do jakiegoś zrujnowanego miasta ale gdzie to jest. Pomocy!!

#67 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 07 maj 2006 - 21:37

ATG napisał:

Mam pyanie co trzeba zrobić w mieście Mella Abey z tym angelo gdzie trzeba iść muwi że gdzieś do jakiegoś zrujnowanego miasta ale gdzie to jest. Pomocy!!

Zruinowanego miasta? Yy... to jest: do ruin nie opodal Abby.

Idź wzdłuż rzeki w stornę gór, na końcu zdaje się, że "ruda" otworzy przejście pierścieniem, który dał Angelo.

Nie pamiętam, dawno w to grałem.

Gamefaqs.com

#68 pola84

pola84
  • Nowy
  • 4 Postów:
  • Interests:manga, anime, ps2

Wysłany 11 maj 2006 - 13:42

Jejku! W końcu znalazłam coś o Dragon Quest!!! Na liczniku mam dopiero 5h, ale jestem zachwycona tą grą!Dopiero wchodzę w świat gier rpg na PS2, więc tym bardziej jestem zachwycona. Mam takie pytanko:nie zna ktoś stronki po polsku gdzie opisane by były wszystkie bronie i te wszystkie inne skile itd. Byłoby to dla mnie bardzo pomocne!

#69 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 11 maj 2006 - 19:33

pola84 napisał:

Jejku! W końcu znalazłam coś o Dragon Quest!!! Na liczniku mam dopiero 5h, ale jestem zachwycona tą grą! [...]

Ee tam... namiastka jRPGów z platform 16/32bit. 8)

Cytuj

[...] nie zna ktoś stronki po polsku gdzie opisane by były wszystkie bronie i te wszystkie inne skile itd. Byłoby to dla mnie bardzo pomocne!

http://www.gamefaqs.com/ + http://www.dict.pl/plen = :)

#70 Mokujin

Mokujin
  • Nowy
  • 273 Postów:
  • Interests:gry na PS2 !!!

Wysłany 11 maj 2006 - 21:09

jest gdzieś do zdobycia mapa świata? jestem na początku gry, w drugim mieście (5h gry)

#71 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 11 maj 2006 - 22:16

Mokujin napisał:

jest gdzieś do zdobycia mapa świata? jestem na początku gry, w drugim mieście (5h gry)

Mapa z tego co kojarzę jest dopiero jakoś tak po śmierci "eldera" w Abby.

#72 Lasiu

Lasiu
  • Nowy
  • 166 Postów:
  • Location:z Domu

Wysłany 16 maj 2006 - 19:21

ma ktos moze solucje na kompie do tej gry i moglby mi ja przeslac na mejla

#73 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 17 maj 2006 - 09:29

Lasiu napisał:

ma ktos moze solucje na kompie do tej gry i moglby mi ja przeslac na mejla

gamefaqs.com mości panie. Tam brakuje tylko z dziada z babą.

#74 Kroczek21

Kroczek21
  • Nowy
  • 2 Postów:

Wysłany 17 maj 2006 - 21:55

Kurcze jestem w mieście Picham i długo tam nie chodze ale tak mi się wydaje że obszedłem całem doodkoła i wiem że coś ma się stać z koniem i powinna być chyba jakaś animacja ale nie moge znaleźć o co biega? wie ktoś, w sumie nie mam czasu tak krązyć a chciałbym zobaczyć co dalej, moze znajde sam ale jak ktoś napisze po fakcie to nic się nie stanie :P hehehe pozdrowienia dla wszystkich z forum

#75 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 18 maj 2006 - 15:22

Idź z "żabim królem" do knajpy. Ukradną Medea'e i potem zacznie się cyrk :D

PS: Pickham

#76 Kroczek21

Kroczek21
  • Nowy
  • 2 Postów:

Wysłany 19 maj 2006 - 23:39

I tu włanie cyrk się nie zaczynał a ja załapałem dlaczego :) gdyż tam gdzie jest król w zamku co mu żona umarła siedział na samej górze i paiętam ktoś mnie wybił z transu jak młoda gadała żeby przyjść wieczorem a ja popierniczyłem dalej i w Picham nic nie mogłem zrobić. Kapłem się i wróciłem do króla zrobiłem tak, że poszełem do niego zagadałem i musiałem iść do babki z legendą ptem do facia z harfą, potem już było ok mam teraz statek i se dryfuje po świecie hehehe ale dzięki za odp w sumie to ja wiedziałem po rozmowach w picham co musze zrobić ale nic nie mogłem bo opuściłem wcześniejszy wątek.

#77 JUAN21

JUAN21
  • Nowy
  • 96 Postów:
  • Location:WIELKOPOLSKA

Wysłany 26 wrzesień 2006 - 12:01

macie może solucję do tego PL?? może zeskanowana z psx extreme?

#78 laki

laki

    Fuck You Chelios!

  • Ojciec Dyrektor
  • 6522 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Szczecin
  • Interests:Spanie ;)

Wysłany 26 wrzesień 2006 - 13:10

JUAN21 napisał:

macie może solucję do tego PL?? może zeskanowana z psx extreme?
Proszę cię odstaw gry rpg...
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

#79 JUAN21

JUAN21
  • Nowy
  • 96 Postów:
  • Location:WIELKOPOLSKA

Wysłany 26 wrzesień 2006 - 18:52

laki napisał:

JUAN21 napisał:

macie może solucję do tego PL?? może zeskanowana z psx extreme?
Proszę cię odstaw gry rpg...


czemu , to jest moja jedyna miłość. a opis chcę od razu sobie załatwić. aby się później nie czaić po necie

#80 Kropek

Kropek
  • GoodFellas
  • 1086 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Z nienacka

Wysłany 26 wrzesień 2006 - 20:45

Hahahaha lolq. RPG się przechodzi samemu!!
X360 Opus, PSP, N-Gage grubcio, PC.

#81 laki

laki

    Fuck You Chelios!

  • Ojciec Dyrektor
  • 6522 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Szczecin
  • Interests:Spanie ;)

Wysłany 27 wrzesień 2006 - 09:16

Kropek napisał:

Hahahaha lolq. RPG się przechodzi samemu!!
No dokładnie. Można się zgubić i wtedy szukać pomocy, a ty przyjacielu ciągle masz jakiś problem, nawet w banalnych sprawach.
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

#82 none

none
  • Nowy
  • 37 Postów:
  • Location:Wólka Łózecka

Wysłany 01 październik 2006 - 10:58

Fajna gra spędziłem trochę godzin ale fabuła dosyć prosta, dużo ciekawiej mi się grało w Final Fantasy 4 5 6 gdzie według mnie fabuła było dużo bardziej wciągająca i ciekawsza!

#83 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 01 październik 2006 - 21:11

Takie czasy :( Mainstream nie lubi skomplikowanych gier (patrz posty JUAN21 ;) ).

#84 Daniel-San

Daniel-San
  • Nowy
  • 35 Postów:

Wysłany 02 listopad 2006 - 08:15

Zarąbista giera, tylko te walki losowe poują obraz całości.

#85 isao

isao

    'fall in luv'

  • Moderatorzy
  • 5128 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:A tak, tak.

Wysłany 02 listopad 2006 - 17:50

Daniel-San napisał:

Zarąbista giera, tylko te walki losowe poują obraz całości.
No ale tak na czystą logikę co to był by za RPG/jRPG bez walk losowych :P
Wszak jakoś trza sobie poziomy ponabijać hehe :roll:
Dodaj obrazek

#86 yangaslem

yangaslem
  • Nowy
  • 1 Postów:

Wysłany 18 grudzień 2006 - 21:12

Mam pytanie, jak summonowac sabrecata?

#87 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 19 grudzień 2006 - 10:29

Musisz mieć dzwonek.

#88 XERA

XERA
  • Nowy
  • 48 Postów:
  • Location:Bochnia
  • Interests:PC, Konsole

Wysłany 10 kwiecień 2007 - 13:56

Szukałem po necie i doczytałem się że są spolszczenia do tego ale nigdzie nie mogę znaleść. Czy może mi ktoś na PM przesłać linka. Byłbym bardzo wdzięczny.
PSTwo Slim- SCPH-77004 +SM 3.8+ Pad + 1 MC 8M+pare gier
Teraz gram w Ratchet and Clank

#89 König

König
  • Użytkownicy
  • 319 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Częstochowa
  • Interests:Piłka kopana, Play2, reszta sportu..

Wysłany 21 lipiec 2007 - 10:49

wlasnie przegralem juz 50h (z tym ze jakies 25 to chodzenie bez celu xD czyli to co kocham najbardziej :P) gry i mam klopot (wiem ze wstyd :D) jestem w momencie kiedy musze zdobyc magic mirror, zdobylem, potem kaza mi zmienic to w sun mirror, zmienilem. Ale i tak nie moge rozproszyc mgly, dlaczego ? Co musze jeszce zdobyc lub zrobic ?

EDIT -> juz na to wpadlem xD (raptem kwadrans po napisaniu tego posta :P ) bo ja bralem "use" lustra a tam an monument trzeba bylo zalozyc :D
Błogosławieni Ci, którzy chodzą ścieżkami Pana, Ci co szanują dredy rastamana :)

#90 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 21 lipiec 2007 - 17:34

Dawno temu w to nie grałem, więc mogę nie pamiętać, ale z tego co kojarzę to jak wracasz z gotowym lusterkiem pod to wejście do jaskini to włączy się scenka liczona.




0 użytkownik(ów) czyta ten temat

0 użytkownik(ów), 0 gości, 0 anonimowy(ch)