Skocz do zawartości


Konfiguracja FMCB - pytanie


  • Zaloguj się aby odpowiedzieć
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Maciek0605

Maciek0605
  • Nowy
  • 38 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Polska
  • Interests:Konsole, Komputery

Wysłany 20 styczeń 2013 - 14:25

Witam. Tak jak w temacie, mam pytanie dotyczące konfiguracji FMCB. Jeśli dodam program z pendrive'a (mass:/) do browsera, to będę musiał mieć tego pendrive'a , żeby widzieć dodany program w browserze?

Edytowanie przez Maciek0605, 20 styczeń 2013 - 14:27 .


#2 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 24 styczeń 2013 - 11:55

Tak.

#3 Maciek0605

Maciek0605
  • Nowy
  • 38 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Polska
  • Interests:Konsole, Komputery

Wysłany 24 styczeń 2013 - 13:18

Rozumiem. A jak mógłbym zainstalować te programy na memorke?



#4 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 24 styczeń 2013 - 21:32

Skopiować na kartę pamięci, gdzie chcesz. Jak chcesz aby były wyświetlane w OSDh to musisz je dopisać w mc0:/SYS-CONF/FREE_MCB.CNF.

#5 Maciek0605

Maciek0605
  • Nowy
  • 38 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Polska
  • Interests:Konsole, Komputery

Wysłany 25 styczeń 2013 - 15:12

Rozumiem, dzięki za pomoc.





1 użytkownik(ów) czyta ten temat

0 użytkownik(ów), 1 gości, 0 anonimowy(ch)