Umnie nr.1 to "Fala zbrodni"
Twój ulubiony serial TV
Napisany 28 lipiec 2006 - 02:43
No to chyba jasne ze "Swiat wedlug Ferdka" heh
No a pozatym jeszcze 13 Posterunek
Przeciesz te dwa seriale to wymiataja normalnie
A tak z zagranicznych to lubie Macgavera (zapmnialem jak sie to dokladnie pisze) no i dorzuce jeszcze Swiat wedlug Bundych
Kiedys pamietam w Niemczech ogladalem Komisarza reksa no ale to hehe dawno temu serial wymiata ..
W sumie to nie mam takiego ulubionego jednego bo kazdy ma cos w sobie aha bym zapomnial Zmiennicy i 07 zglos sie ( Zajefajne)
No a pozatym jeszcze 13 Posterunek
Przeciesz te dwa seriale to wymiataja normalnie
A tak z zagranicznych to lubie Macgavera (zapmnialem jak sie to dokladnie pisze) no i dorzuce jeszcze Swiat wedlug Bundych
Kiedys pamietam w Niemczech ogladalem Komisarza reksa no ale to hehe dawno temu serial wymiata ..
W sumie to nie mam takiego ulubionego jednego bo kazdy ma cos w sobie aha bym zapomnial Zmiennicy i 07 zglos sie ( Zajefajne)
Nessaja.
Napisany 28 lipiec 2006 - 13:16
Może nie tyle ulubione co raczej te którę chętnie oglądałem 
- Weeds
- Kompania Braci
- Drużyna A
- Power Rangers (klasyka kina sci-fi)
- Sang Doo, Let's Go To School / 상두야,학교가자! (widziałem kilka odcinków i szczerze polecam naprawdę dobry serialik
tylko strasznie ciężko go dostać
)
- Weeds
- Kompania Braci
- Drużyna A
- Power Rangers (klasyka kina sci-fi)
- Sang Doo, Let's Go To School / 상두야,학교가자! (widziałem kilka odcinków i szczerze polecam naprawdę dobry serialik
Napisany 01 sierpień 2006 - 17:24
Moda na sukces
, heh oglądają u mnie , nie ja choć czasem nie ma wyjścia, Ja to ogladam M jak Miłość , Na dobre i na złe, Archiwum x.
Napisany 02 sierpień 2006 - 17:10
Archiwom X
Kryminalni
Niedowiary (RULEZ)
Tyle
.
POzdro
Kryminalni
Niedowiary (RULEZ)
Tyle
POzdro
Napisany 03 sierpień 2006 - 08:22
Miejsce 1:

+ Nie opuściłem ani jednego odcinka. Jest to mój ulubiony serial. Jednym słowem niezły hardcore!
Miejsce 2:

+ Jackass’ów nic nie przebije! Jeżeli mogę zaliczyć to do serialu to jest egzekwo z Falą Zbrodni! Steve-O rlz!!
Miejsce 3:

+ Podobnie jak wyżej. Jackass rlz!
Miejsce 4:

+ W11 – Wydział Śledczy. Bardzo fajny serial. Dużo osób zniechęca się do niego po usłyszeniu tytułu. Dużym minusem tego serialu są aktorzy (ludzie mówiący sztucznie – bez emocji).

+ Nie opuściłem ani jednego odcinka. Jest to mój ulubiony serial. Jednym słowem niezły hardcore!
Miejsce 2:

+ Jackass’ów nic nie przebije! Jeżeli mogę zaliczyć to do serialu to jest egzekwo z Falą Zbrodni! Steve-O rlz!!
Miejsce 3:

+ Podobnie jak wyżej. Jackass rlz!
Miejsce 4:

+ W11 – Wydział Śledczy. Bardzo fajny serial. Dużo osób zniechęca się do niego po usłyszeniu tytułu. Dużym minusem tego serialu są aktorzy (ludzie mówiący sztucznie – bez emocji).
Napisany 04 sierpień 2006 - 18:56
Moze i nie TV ogladam, a czesto na kompie, a sa to seriale:
- Detektyw Monk - podoba mi sie rola Tony'ego, ktory ma duzo fobii... sa tak smieszne, ze niewiedzialem czy on jest tak glupi, a wrecz przeciwnie madry, bo zawsze rozwiaze zagadke
- Prison Break - jak narazie najlepszy serial dla mnie, nawet lepszy od przereklamowego LOST... szkoda, ze narazie przerwa, ale niedlugo beda nowe odcinki, na ktore tak z niecierpliwoscia czekam :wink:
- Rodzina Soprano - bardzo mi brakowalo takiego filmu z rodu gangsterskich porachunkow... i klimatu
No ostatni ciekawy polski serial kryminalny mowa - o Falach Zbrodni... Moze, az tak lepszy od Ekstradycji w roli glownej Marka Kondrata lepszy nie jest, ale milo i przyjemnie sie oglada.
Pozdrawiam :wink:
- Detektyw Monk - podoba mi sie rola Tony'ego, ktory ma duzo fobii... sa tak smieszne, ze niewiedzialem czy on jest tak glupi, a wrecz przeciwnie madry, bo zawsze rozwiaze zagadke
- Prison Break - jak narazie najlepszy serial dla mnie, nawet lepszy od przereklamowego LOST... szkoda, ze narazie przerwa, ale niedlugo beda nowe odcinki, na ktore tak z niecierpliwoscia czekam :wink:
- Rodzina Soprano - bardzo mi brakowalo takiego filmu z rodu gangsterskich porachunkow... i klimatu
No ostatni ciekawy polski serial kryminalny mowa - o Falach Zbrodni... Moze, az tak lepszy od Ekstradycji w roli glownej Marka Kondrata lepszy nie jest, ale milo i przyjemnie sie oglada.
Pozdrawiam :wink:
Napisany 05 sierpień 2006 - 08:44
-Lost
oraz
-Alias (Agentka o stu twarzach)
-Allo, Allo
-24 godziny (to co pokazują na polsacie teraz)
-Kryminlne Zagadki Las Vegas
oraz
-Alias (Agentka o stu twarzach)
-Allo, Allo
-24 godziny (to co pokazują na polsacie teraz)
-Kryminlne Zagadki Las Vegas
PS2 Slim Black+8MB Memory Card+Dual Shock2
WRC4+POP:SOT+POP:WW+POP:TTT+SSX3+NFS:MW+FIFA06+BURNOUT3+GT3+THPS4+KING KONG.

Commandos Wszystko co muszisz o nim wiedzieć
WRC4+POP:SOT+POP:WW+POP:TTT+SSX3+NFS:MW+FIFA06+BURNOUT3+GT3+THPS4+KING KONG.

Commandos Wszystko co muszisz o nim wiedzieć
Napisany 05 sierpień 2006 - 11:10
Z nieazjatyckich: Stargate SG-1/Atlantis
Z azjatyckich: większość jakie oglądałem a szczególnie:
japońskie: Mukodono! , Stand Up , Densha Otoko , Wedding Planner
koreańskie: All In , A love to kill , Full House
Z azjatyckich: większość jakie oglądałem a szczególnie:
japońskie: Mukodono! , Stand Up , Densha Otoko , Wedding Planner
koreańskie: All In , A love to kill , Full House
PS2 SCPH 70004 CB + MEMORYCARD 8MB + SWAP MAGIC 3.3
AKTUALNIE: ROGUE GALAXY, ODIN SPHERE
AKTUALNIE: ROGUE GALAXY, ODIN SPHERE
Napisany 05 sierpień 2006 - 11:46
Densha Otoko naprawdę był chwilami zabawny ale na dłuższą metę nie lubię soap oper 
Moje seriale by się tak plasowały [pomijam anime
], kolejność przypadkowa:
-Allo Allo
-Hotel Zacisze
-Family Guy
-Simpsonowie
-Prison Break
-Married With Children aka Świat wg. Bundych
-Futurama
-Quantum Leap [ech, stare dobre czasy
]
i to chyba tyle co pamiętam
Te jakoś tak zawsze mi się dobrze kojarzyły i miło było wrócić do starszych odcinków
Moje seriale by się tak plasowały [pomijam anime
-Allo Allo
-Hotel Zacisze
-Family Guy
-Simpsonowie
-Prison Break
-Married With Children aka Świat wg. Bundych
-Futurama
-Quantum Leap [ech, stare dobre czasy
i to chyba tyle co pamiętam

Zaloguj się

Multi cytowanie