Skocz do zawartości


tekken 5 - jak zdobyc ostatnią postac ???


  • Zaloguj się aby odpowiedzieć
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Adriannnnn

Adriannnnn
  • Nowy
  • 6 Postów:

Wysłany 01 czerwiec 2005 - 16:37

czesc nie moge zdobyc ostatniej postaci w tekkenie 5 chodzi mi o tego ostatniego bosa , czy mozna go jakos zdobyc ??? dokaldnie mówiac chodzi o Jinpachi Mishima . prosze o odpowiedzi

#2 zioło

zioło
  • Nowy
  • 207 Postów:
  • Location:Gliwice

Wysłany 01 czerwiec 2005 - 19:36

nie nie można.

#3 dr.greenthumb

dr.greenthumb
  • Użytkownicy
  • 51 Postów:

Wysłany 01 czerwiec 2005 - 20:39

nie ma takiej opcji...

#4 fog

fog
  • Nowy
  • 70 Postów:

Wysłany 02 czerwiec 2005 - 16:43

Slyszalem, ze na jakims action replayu jest kod na odblokowanie jinpachiego.
PS2 Scph-30004 + 2x Dualshock2 Sony + 8MB Memory Card Sony + Swap Magic 3.3 + Networ Adaptor + HDD 40 GB + Free HDLoader z 01.06.05

#5 isao

isao

    'fall in luv'

  • Moderatorzy
  • 5119 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Poznań
  • Interests:A tak, tak.

Wysłany 02 czerwiec 2005 - 18:34

też mi się o uszy obiło że przy użuciu actiona albo jakiegoś game sharka można go odblokować ale czy to ściema kto wie :lol:
Dodaj obrazek

#6 szczuru

szczuru
  • Nowy
  • 16 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Łódź

Wysłany 05 czerwiec 2005 - 19:30

Nie da się go ODBLOKOWAĆ. A Przy Użyciu Action Replaya/Game Sharka/Xploder'a można nim ZAGRAĆ Po prostu wybieramy kod, uruchamiamy Grę, wybieramy DOWOLNĄ postać i gramy Jinpachim
by Szczuru? 2013
Dodaj obrazek

#7 Jozek

Jozek
  • Nowy
  • 1952 Postów:
  • Location:Opole

Wysłany 15 czerwiec 2005 - 11:42

A moze ktos podac mi linka do GameSharka???

#8 czarek

czarek
  • Użytkownicy
  • 116 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Gdańsk
  • Interests:świat konsol

Wysłany 15 czerwiec 2005 - 15:15

Jozek napisał:

A moze ktos podac mi linka do GameSharka???

Tu coś sobie wyszukaj, ale sama wersja Game Sharka, bez karty, nie wiem czy ci da odpowiedni efekt, ale jak coś:

http://www.torrentsp...amp;submit.y=18

#9 soro

soro

    komunista ??

  • Użytkownicy
  • 1799 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Łódź

Wysłany 15 czerwiec 2005 - 15:47

@ Jozek chyba nie zrozumiał o co chodzi w tym poście.Gameshark I Action Replay to taka przystawka do PS2 (troche podobne do memorki, bądz nowsze wersje które są zamieszczone na Pen Drajwach) która za pomocą specjalnego oprogramowania który producent dodaje do urządzenia można wprowadzać kody nawet do gier które nia mają kodów(np. GT4) i wprzypadku tych nowszych wersji mają dodatkowe mozliwości jak np. sciąganie sejwów z netu za pomocą ps2 bezpośrednio na memorkę itd.

Tu jest link do najnowszej wersji AR http://www.ultima.pl...nfo.php?id=2104

#10 szczuru

szczuru
  • Nowy
  • 16 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Łódź

Wysłany 18 czerwiec 2005 - 15:46

Błąd!! Game Shar/Action Replay/Xploder To NIE Przystawki Same "czitery" są na normalnych płytach CD/DVD a te przystawki to specjalne Memorki

Polecam ściągnąć z Torrenta "Xploder v.4" Jest Bardzo funkcjonalny a dodane czity zapisuje na zwykłej memorce od ps2.

BTW. Jeżeli już ściagneliście i rozpakowaliście (archiwum zip'a lub rar'a juz nie pamietam [rozmiar ok 80MB]) i się okaże że są tam obrazy płyt nazwane "Crazy Taxi" to się nie łamcie to JEST Xploder ale nie wiadomo dlaczego koleś, który to wrzucał tak nazwał obrazy :/
by Szczuru? 2013
Dodaj obrazek

#11 soro

soro

    komunista ??

  • Użytkownicy
  • 1799 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Łódź

Wysłany 18 czerwiec 2005 - 17:53

@ szczuru przecież masz napisane w moim poście że nie służą tylko do czitowania, a pozatym nie pisałem o Xploderze bo nie wiem co to za cholerstwo :lol: Zanaczyłem że są podobne do memorki,ale trudno to nazwać specjaną memorką!!Nie pamiętam czy płyta AR Max Evo działa bez AR,dziś to sprawdze :lol:
Pozdro

#12 patrick_44

patrick_44
  • Nowy
  • 193 Postów:
  • Interests:zbieram kopie zapasowe PS2

Wysłany 17 wrzesień 2005 - 12:16

Czesc mam pytanie jak kupić strój dla Chriestie bo słyszałem, że trzeba coś kupić, żeby odblokować Eddiego :?:

#13 marcinps2

marcinps2
  • the bananowicze
  • 3967 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 17 wrzesień 2005 - 12:18

patrick_44 napisał:

Czesc mam pytanie jak kupić strój dla Chriestie bo słyszałem, że trzeba coś kupić, żeby odblokować Eddiego :?:

Musisz wejść do kupowania strojów i kupić strój dla niej specjalny za 500.000 to trójkontem będziesz miał na niej Eddiego Gordo :wink:
Jestem niedoklepanym zakutym łbem, dlatego pousuwałem sobie posty!

#14 patrick_44

patrick_44
  • Nowy
  • 193 Postów:
  • Interests:zbieram kopie zapasowe PS2

Wysłany 17 wrzesień 2005 - 12:21

marcinps2 napisał:

Musisz wejść do kupowania strojów i kupić strój dla niej specjalny za 500.000 to trójkontem będziesz miał na niej Eddiego Gordo :wink:


DOBRA DZIĘKI :D

#15 marcinps2

marcinps2
  • the bananowicze
  • 3967 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 17 wrzesień 2005 - 12:26

to pograj w niego troche...zanim zadajesz takie głupie pytania gdzie się stroje kupuje.

EDIT da się dla wszystkich. Po to się gra w Arcade dla kasy. A story żeby odblokowac zawodników :doh:

Sam niewierze że to pisze...

Jak ci się włączy tekken dajesz Costumize ---> Haracter Costumize ----> Szukasz Cristine dajesz X lub inny strój który chcesz edytować ----> Zjeżdzasz na sam dół nad EXiT i dajesz w prawo -----> I dajesz X na padzie. I już 8)
Jestem niedoklepanym zakutym łbem, dlatego pousuwałem sobie posty!




0 użytkownik(ów) czyta ten temat

0 użytkownik(ów), 0 gości, 0 anonimowy(ch)