Skocz do zawartości


Foty naszych konsol


  • Zaloguj się aby odpowiedzieć
1148 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rafalinho

Rafalinho
  • Nowy
  • 220 Postów:
  • Location:Bielsko-Biała
  • Interests:Gry , Muzyka , Motoryzacja i inne...

Wysłany 14 luty 2006 - 14:14

Jeżeli ktoś chce sie pochwalić swoim sprzeciorem - moze tu wrzucać zdjęcia i specyfikacje ile czego ma w swoim PS2.Ja też w przyszłości zrzuce foty.
ps.Jeżeli myślicie że chce dowiedziec sie jaki macie sprzet - nie bójcie sie nie okradne was :lol:
PlayStation2 [50004][Ripper3.4] +2xDualshock2 + MC 8MB + Mikrofony + Gry (kilka oryginałow i kilkanascie piratow)

#2 marcinps2

marcinps2
  • the bananowicze
  • 3967 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 14 luty 2006 - 14:48

Dodaj obrazek

#3 KoDa

KoDa
  • Pimp League of Konsola.pl
  • 2064 Postów:
  • Location:Crackow
  • Interests:Zgadnij ;-)

Wysłany 14 luty 2006 - 15:04

To co w podpisie + EyeToy Play 2 (gier nie bede wymienial bo mi sie nie chce :P)

[Dodaj obrazek]


Tak wogole to byl juz taki temat :P TU i TU
<a href="http://profile.mygamercard.net/PL+KoDa" target="_blank"><img src="http://card.mygamercard.net/PL/sig/PL%20KoDa.png" border="0" class="linked-sig-image" /></a> <a href="http://hotfile.com/dl/73656050/da6f6db/PlayStation2_homebrew.zip.html" target="_blank"><b>Homebrew dla PlayStation 2</b></a>

#4 peter.a

peter.a
  • Nowy
  • 422 Postów:

Wysłany 14 luty 2006 - 15:21

Marcinps2 imponującyyyyy zestaw. :eek:

#5 marcinps2

marcinps2
  • the bananowicze
  • 3967 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 14 luty 2006 - 15:22

peter.a napisał:

Marcinps2 imponującyyyyy zestaw. :eek:

Dzięki :D :)
Jestem niedoklepanym zakutym łbem, dlatego pousuwałem sobie posty!

#6 slammer

slammer
  • Nowy
  • 176 Postów:
  • Location:Szczecin

Wysłany 14 luty 2006 - 16:31

nie rozumiem tylko po co fotki ;/ chyba nikt z forum nie modowal pleja

zestawik:
ps2 slim v14
2 DS2 sony (A i H)
podstawka sony
memorka 8mb sony
pilot sony
singstar 80' + mikrofony
Gran Turismo 4
swap magic 3.6
kabelek RGB
kilkanascie kopii (nie pamietam wszystkiego)

gram na selewizorze 25" sony ;p, a jak nie ma starych to na plazmie 42" :) do tego w sypialni stoi 23" LCD z 780p czekajacy na ps3 xP (mam nadzieje, ze da rade podlaczyc bo on nie ma HDMI)

do tego w niedalekiej przyszlosci dolaczy eye toy

#7 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 14 luty 2006 - 16:44

Dodaj obrazek

Debug kita Wam nie pokażę :P

@KoDa
Zastanawiam się co Ci wystaje z "otworów wentylacyjnych" [?] Uchyl rąbka tajemnicy :D

#8 KoDa

KoDa
  • Pimp League of Konsola.pl
  • 2064 Postów:
  • Location:Crackow
  • Interests:Zgadnij ;-)

Wysłany 14 luty 2006 - 17:26

# BERION # napisał:

@KoDa
Zastanawiam się co Ci wystaje z "otworów wentylacyjnych" [?] Uchyl rąbka tajemnicy :D


Rzeczywiscie to dziwnie wyglada - ale sa to kable :P , to biale to kabel sieciowy podlaczony do NA, a to czarne to reszta kabli (do TV i do zasilania).
<a href="http://profile.mygamercard.net/PL+KoDa" target="_blank"><img src="http://card.mygamercard.net/PL/sig/PL%20KoDa.png" border="0" class="linked-sig-image" /></a> <a href="http://hotfile.com/dl/73656050/da6f6db/PlayStation2_homebrew.zip.html" target="_blank"><b>Homebrew dla PlayStation 2</b></a>

#9 Meser

Meser
  • Nowy
  • 559 Postów:
  • Location:Game World

Wysłany 14 luty 2006 - 18:20

konsola- pstwo ss
tv- 29' thmson
podłączenie- RGB
audio zestaw kina domowego grungig DD 5.1, dts, dolby pro logicII
akcesoria- 2x MC sony, 2x oryginalne duale SONY, mikrofony do singstara
Fote wkleje jak siora odda mi aparat:p

#10 marcinps2

marcinps2
  • the bananowicze
  • 3967 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 14 luty 2006 - 18:31

[Treść komentarza usunięta przez moderatora forum]
Jestem niedoklepanym zakutym łbem, dlatego pousuwałem sobie posty!

#11 gore

gore

    NIN - Perfect Drug

  • GoodFellas
  • 3258 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:P-ń
  • Interests:psp/ps2/net/rpg

Wysłany 14 luty 2006 - 23:50

marcinps2 napisał:

slammer napisał:

nie rozumiem tylko po co fotki ;/ chyba nikt z forum nie modowal pleja

Dla dowodu posiadania tego co się napisze :twisted:

albo smaa satysfakcja :) jak to u kogo wygalda :D
scph-75004:v14+ripper 3.41u+pvr-802w+Sony MagicGate mc 8MB+Logitech cordless action controller
+Sony ds2+Singstar+Logitech socom headset+eyeToy+OpenPS2Loader0.6+FMCB1.18b
NX6125+Sempron Mobile 3100+Ati 200M+1,5GB_Ram+AVerTV_E501
PSP (fat) 5.50GEN-D3 TA-081+SanDisk2Gb

Laser Ci siada? Masz Pytanie? Napisz TUTAJ "F.A.Q Dotyczące Lasera w PS2/PSTwo"

#12 Luke666

Luke666
  • Użytkownicy
  • 415 Postów:
  • Location:D.G.

Wysłany 15 luty 2006 - 09:53

- Ps2 (v4)
- NA
- HDD
- 2x Dual Shock 2 (Sony)
- 2x Memory Card 8MB (Sony)
- DDTS-100
- T5900
- Singstar
- mata do tancowania
- pistolet
- Arcade Stick (Sony)

A fotki narazie nie ma :/

#13 świerzak_chilman_*

świerzak_chilman_*
  • Guests

Wysłany 15 luty 2006 - 10:17

Taka mała sugestia...moze razem z konsola dawac fotki calych stanowisk pracy :D bedzie ciekawej

#14 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 15 luty 2006 - 10:19

chilman napisał:

Taka mała sugestia...moze razem z konsola dawac fotki calych stanowisk pracy :D

Coś Ty? Żeby zaraz RIIA z MPA i FOTA'ą na czele zrobiły najazd na chatę :twisted:

;)

#15 docent14

docent14

    Fanboy Killer

  • Moderatorzy
  • 4934 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Lublin
  • Interests:Gry

Wysłany 15 luty 2006 - 10:31

# BERION # napisał:

chilman napisał:

Taka mała sugestia...moze razem z konsola dawac fotki calych stanowisk pracy :D

Coś Ty? Żeby zaraz RIIA z MPA i FOTA'ą na czele zrobiły najazd na chatę :twisted:

;)
Nie zapomnij i ZAIKS i Oddziale Szturmowym Moherowych Beretów

#16 Rafalinho

Rafalinho
  • Nowy
  • 220 Postów:
  • Location:Bielsko-Biała
  • Interests:Gry , Muzyka , Motoryzacja i inne...

Wysłany 15 luty 2006 - 18:45

Wrzuce zdjęcie swojego PS2 póżniej bo nie wiem czy przypadkiem nie przesiąde sie na slima :)
A oto moja specyfikacja:
- PS2 SCPH-50004 (nieprzerobiony)
- Kable & Pudełko & Papiery ( :lol: )
- Pad Dualshock 2 Sony
- Pad Dualshock 2 Warez (opycham kumplowi za 45 :D i kupuje sony chyba)
- Memory Card 8 mb Sony
- Eyetoy:Play (bezużyteczny bo bez kamery)
- Fifa 2003.
PlayStation2 [50004][Ripper3.4] +2xDualshock2 + MC 8MB + Mikrofony + Gry (kilka oryginałow i kilkanascie piratow)

#17 oscar

oscar
  • Nowy
  • 76 Postów:

Wysłany 15 luty 2006 - 18:52

-PS2 30004 (nieprzerobiona)
-Pad DualShock SONY
-Memory Card 8MB
-SWAP MAGIC 3.0 (działa tylko CD ale nie używam niczego)
-Pilot DVD
-FFX
-GT4
-MGS2

Konsole mam od 3 tyg. i dlatego taki ubogi zestaw...

#18 cj

cj
  • Nowy
  • 76 Postów:

Wysłany 15 luty 2006 - 19:58

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek

=============================================

Efekty na pierwszym miejscu 8)

Konsolka: ps two v13 - ripper 3.3
memo: 8mb sony
ok 15 gier nie będę wymieniał

Dekoder Yamaha rx-v550, pełne okablowanie, 6 kolumn (w tym 150w sub) 8)
wrażenia niezapomniane :D

#19 Patrykw

Patrykw
  • Nowy
  • 1214 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Warszawa

Wysłany 15 luty 2006 - 23:34

Zdjęcia

PS2 V11 SS
2x DS SS
MC BLACK
MAXTOR 160GB + NA + PSWLOADER

I nic mi więcej nie potrzeba ;), no może x360 :P.

#20 _OG

_OG
  • Nowy
  • 25 Postów:
  • Location:Legnica
  • Interests:Granie na konsolach , muzyka (metal)

Wysłany 16 luty 2006 - 13:34

-PS2 39003 (V7)
-2 Pady
-1 Memorka MadCatz 8 mb
-Network Adapter
-HDD 40 GB(bede zmienial na wieksy :twisted: )
-126 Gier (i 96 % 127 :lol: )
-Eye Toy: Play 1 i Play 3 + Kamerka

#21 laki

laki

    Fuck You Chelios!

  • Ojciec Dyrektor
  • 6522 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Szczecin
  • Interests:Spanie ;)

Wysłany 16 luty 2006 - 14:23

# BERION # napisał:

Debug kita Wam nie pokażę :P
To żart, czy naprawdę posidasz?

Moja cyfrówka wypadła z 3 piętra, i narazie nie dam foty póki sobię nie kupię :wink:

#22 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 16 luty 2006 - 15:53

laki napisał:

# BERION # napisał:

Debug kita Wam nie pokażę :P
To żart, czy naprawdę posidasz? [...]

Oczywiście żart. Gdybym posiadał nie potrzebowałbym modchipa, patch na master code i jazzzda :)

BTW: nie są takie drogie. Na eBayu co chwila się przewijają w cenie od 200 do 400$.

ee... wolałbym debuga do PSXa (DTL-H300x lub 3x0x bez różnicy), albo "Crystala" Xa (jego sprzedaż zabroniona :twisted: ).

#23 laki

laki

    Fuck You Chelios!

  • Ojciec Dyrektor
  • 6522 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Szczecin
  • Interests:Spanie ;)

Wysłany 16 luty 2006 - 16:00

# BERION # napisał:

BTW: nie są takie drogie. Na eBayu co chwila się przewijają w cenie od 200 do 400$.
Dlatego nie odbierałem tego jako żart, tylko jako coś realnego :wink:

#24 iniemamocny

iniemamocny

    Sóperbochater ;p

  • Moderatorzy
  • 7745 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Wa-wa
  • Interests:Technologie jutra, telekomunikacja, szybkie auta i tuning, kobiety no i oczywiście giercowanie i wszystko co związane ;-)

Wysłany 16 luty 2006 - 18:47

# BERION # napisał:

laki napisał:

# BERION # napisał:

Debug kita Wam nie pokażę :P
To żart, czy naprawdę posidasz? [...]

Oczywiście żart. Gdybym posiadał nie potrzebowałbym modchipa, patch na master code i jazzzda :)

BTW: nie są takie drogie. Na eBayu co chwila się przewijają w cenie od 200 do 400$.

ee... wolałbym debuga do PSXa (DTL-H300x lub 3x0x bez różnicy), albo "Crystala" Xa (jego sprzedaż zabroniona :twisted: ).
Kto to wie do czego Ty zdolny jesteś :lol: , ja już przez moment myślałem że naprawde masz debug kita, ale pewnie mi się zdawało że kiedyś coś o nim pisałeś?
Dodaj obrazek

#25 _OG

_OG
  • Nowy
  • 25 Postów:
  • Location:Legnica
  • Interests:Granie na konsolach , muzyka (metal)

Wysłany 16 luty 2006 - 18:52

marcinps2 napisał:

Dodaj obrazek

I gry na HDD:

Bloody Roar 4™
Burnout 3™
Burnout Revenge™
Colin 05™
Crash 'N' Burn™
Crash™ Tag Racing
Crash™ The Wrath of Cortex
Crash™ Twinsanity
Dead or Alive 2™
Devil May Cry 3™
Dragon Ball Z Budokai 3™
Dragon Ball Z Sagas™
Dragon Ball Z Tenhakai™
EyeToy Play 1™
EyeToy Play 2™
EyeToy Sega Superstars™
FIFA 06™
FIFA Street 1™
GOLF 06™
Gran Turismo 4™
GTA™ San Andreas
KILLZONE™
MATRIX Path of Neo™
Medal of Honor European Assault
Metal Gear Solid 2™
Metal Gear Solid 3™
Metal Slug 3™
Metal Slug 4™
Metal Slug 5™
Mortal Kombat™ Deception
Moto GP4™
NBA Street 3™
NFS Most Wanted™
Onimusha 3™
Prince of Persia 3™
Pro Evolution Soccer 5™
Quake 3™
REZ™
Ridge Racer 5™
Soul Calibur 3™
SSX 3™
SSX™
SSX On Tour™ (DVD)
Tekken 4™
Tekken 5™
Tekken Tag Tournament™
The Sims 2™
Time Splitters 1
Time Splitters 2
Tony Hawks American Wasteland™
True Crime New York City™
Virtua Fighter 4™ Evolution
Wipeout Fusion™
WORMS 4™
WRC 4™
WWE Smackdown vs Raw 06™

+ pare tam innyach doszło :P :wink:

Przeciez SSX 4 nie dziala z hdd O_o

#26 marcinps2

marcinps2
  • the bananowicze
  • 3967 Postów:
  • Gender:Male

Wysłany 16 luty 2006 - 19:02

no nie działa ale mam pod tą nazwą nagranego elfa swapa 3.3 a gre na płycie dlatego pisze w nawiasie DVD. Używam haczyka i wkładam oryg :wink:
Jestem niedoklepanym zakutym łbem, dlatego pousuwałem sobie posty!

#27 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 16 luty 2006 - 20:37

@iniemamocny
Jakbym miał stałą, dobrą robotę, to pewnie żebym kupił :twisted: Tym bardziej, że ma bardzo dobry napęd.

Kiedyś tak, ale nie że mam, coś ty... Kiedyś był taki temat o graniu bez BootCD/modów, ale oczywiście laki musiał zamknąć :lol: ... i nie ważne, że i tak nikt nie kupi nagrywary do authoringu, ale dla zasady chyba ^^ [ ;) ]

heh...

BTW: debuga można zrobić ze zwykłej PS2 (dużej ofkoz).

#28 docent14

docent14

    Fanboy Killer

  • Moderatorzy
  • 4934 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Lublin
  • Interests:Gry

Wysłany 16 luty 2006 - 21:25

Cytuj

BTW: debuga można zrobić ze zwykłej PS2 (dużej ofkoz).
Aha, wyjmując z niej ćmy :) (de-bugging ;) )

A propos - nie śpiesz się do dobrej stałej roboty - jeszcze zdążysz. Mnie sie marzą beztroskie lata studiów i part-time job'ów :)

#29 # BERION #

# BERION #

    3xNIE

  • Moderatorzy
  • 8926 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:rom0:/
  • Interests:Stare graty (konsole/kompy), gry, game-hacking i reverse engineering. A co? :}

Wysłany 16 luty 2006 - 22:07

docent14 napisał:

Cytuj

BTW: debuga można zrobić ze zwykłej PS2 (dużej ofkoz).
Aha, wyjmując z niej ćmy :) (de-bugging ;) ) [...]

Conajwyżej prusaki i inne karaczany ^^

;)

Cytuj

[...] A propos - nie śpiesz się do dobrej stałej roboty - jeszcze zdążysz. Mnie sie marzą beztroskie lata studiów i part-time job'ów :)

A mi na odwrót - powód prosty. Brak gotówki, a przecież w tym wieku wsyd iść do starszych po szmal

#30 EX-Skarbek

EX-Skarbek
  • Nowy
  • 146 Postów:
  • Location:Rybnik

Wysłany 16 luty 2006 - 23:23

Wracając do tematu, przedstawiam swój zestaw do gier:
Dodaj obrazek
- PStwo V13 (nie przerobiona)
- 2 x DualShock2 SONY
- Memory Card (8MB) SONY
- Pilot DVD SONY

Ten TV 14'' może trochę straszyć :P , ale wbrew pozorom obraz jest bardzo dobry !

Natomiast z dźwiękiem jest już dużo lepiej :twisted:
Konsola jest połączona światłowodem z cyfrowym magnetofonem DAT, który w tym układzie pracuje jako przetwornik C/A, następnie sygnał wędruje do wzmacniacza AKAI o mocy 4 x 110 W i napędza 6 głośników.
Cały komplet pracuje jedynie w STEREO, ale efekty są niesamowite !
Jak kumple przychodzili grać, to nieraz słyszałem: "Ty, ty chyba masz tu dźwięk przestrzenny...".

No i gry, oczywiście oryginalne, jakby inaczej :P
Po kolei w/g daty zakupu:
- Gran Turismo 4
- Burnout 3 Takedown
- Tekken 5
- Need For Speed Most Wanted Black Edition
- Burnout Revenge
- Soul Calibur III
- The Getaway Black Monday
- Killzone
- WRC 4
- Athens 2004
Z czego 4 ostatnie w wersji Platinum :P

I dowód: :)
Dodaj obrazek




0 użytkownik(ów) czyta ten temat

0 użytkownik(ów), 0 gości, 0 anonimowy(ch)